Bik: Dobrota ga košta, ali je se on ne odriče!

Bik: Dobrota ga košta, ali je se on ne odriče!

15/08/2022 Off By Admin

Bika je dobrota koštala sreće u životu, ali je se on nije odrekao. U njegovom srcu zaista postoji jako mnogo dobrote…

 

Njega mnogi ne razumeju. Mnogi ne razumeju zbog toga se on tako ponaša. A bik se ponaša tako da se stiče utisak da mu nije ni malo stalo do sopstvene sreće. Pa tako dok je za mnoge ljude u vremenu u kojem živimo sasvim normalno da čine loša dela i da pokazuju sebičnost kako bi došli do sreće, za njega to nije normalno. Bik zaista nikada ne čini bilo kakva loša dela. On mnogo toga sebi može dopustiti, ali on sebi ne može dopustiti da učini nešto zbog čega bi ga kasnije mogla gristi savest. Bik to prosto nikada ne čini nego on vodi mnogo računa o svojim postupcima.

Bika pre svega krase brojni ljudski kvaliteti. A njega pre svega krasi njegova velika dobrota. Kada se govori o biku prosto je nemoguće ne govoriti o njegovoj dobroti. To je nemoguće činiti zbog toga što je drugo ime za bika upravo dobrota. On je jako plemenit čovek koji svakoga dana vraća veru u neko mnogo lepše i bolje sutra. On sa svojim dobrim delima stalno pomaže drugim ljudima i on im pokušava vratiti osmeh na lice.

PRIDRUŽI SE U NAŠU GRUPU I PRATI NAS SVAKI DAN! KLIKNI >>> OVDE <<<

Međutim, svi oni koji poznaju bika znaju da je njega njegova dobrota skupo koštala u životu. Biku njegova dobrota nikada ništa dobro nije donela. On je zapravo zbog svoje dobrote tako mnogo ispaštao u životu, a njega je dobrota pre svega koštala velike sreće u životu.

Jednostavno prema biku nikada niko nije bio čovek. Zapravo su njega mnoge osobe zarad čije sreće je on činio prava čuda prosto izdale. Mnoge osobe su pogazile njegovu veliku dobrotu sa brojnim lošim delima. Baš zbog toga je se bik borio sa velikom tugom i zbog toga on sada skoro pa nikome ne veruje. Bik zaista sada jako malo poverenja ima u druge ljude, ali on i dalje čini brojna plemenita dela zbog toga što to od njega zahteva njegovo veliko srce.

Bik nije ni malo naivan. On je veoma inteligentan i on zna da će ga dobrota vremenom koštati ponovo, ali on prosto ne može da se odrekne svoje dobrote. On to ne može da učini i on to nikada neće moći da učini. Dobrota je nešto čeka postoji tako mnogo u biku i zbog toga će on svoju dobrotu nastaviti da pokazuje i da dokazuje. On je zapravo činiti brojna dobra dela sve dok bude postojao.

Jednostavno bik svakoga dana vraća veru u dobre ljude sa brojnim plemenitim postupcima. On svakoga dana čini postupke sa kojima na sopstvenom primeru pokazuje i dokazuje da dobrota i dobri ljudi još uvek postoje u vremenu u kojem živimo.

Ako postoji neka pravda na ovome svetu, onda će bik vremenom biti nagrađen za svoju dobrotu. Ako postoji neka pravda onda će bik vremenom uspeti da se izbori za onu najveću sreću, jer ako neko zaslužuje sreću, onda je svakako zaslužuje on.

Bik je čovek koga je prava čast imati kraj sebe.