Nece moci da izbegnu kraj:Ovim znacima sledi ljubavni bol!

Nece moci da izbegnu kraj:Ovim znacima sledi ljubavni bol!

15/09/2022 Off By Dea

Nekim ljubavima i nekim vezama nije sudjeno da traju zauvek. A mnoge donesu slomljeno srce i razocarenje…

 

  LAV

Vi ste svesni toga da je kraj. Da vam ovog puta ne vredi da bilo sta radite, jer vam je voljena osoba okrenula ledja za sva vremena. Isto tako ste svesni da ste za to sami krivi. Vi ste imali nekoga ko vas voli. Nekoga ko je spreman da vam na delu dokaze i pokaze svoju ljubav ali vam je bilo malo. I ta osoba je prosto odlucila da je kraj, ona se prosto umorila od vas i to je cinjenica. Nje se umorila od ljubavi, vec od toga da vam stalno prasta.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vi dobro znate da ste sami krivi. Da ovog puta zaista nije do nje. Imali ste sve,ali vam je sve bilo malo. A ona je konacno shvatila da vredi i da zasluzuje nekoga ko ce umeti da je voli na pravi nacin. Nekoga ko ce umeti da joj ljubav uzvrati ljubavlju i to je ono sto je najveca moguca istina.

Vazno je da kazemo da nema nimalo sumnje da ce vam ovaj raskid pasti tesko. Kada dodje do toga da shvatite da je kraj nema nimalo sumnje da cete zeleti da vratite vreme i da pokusate jos jednom. Ali, znajte da se vreme nikada ne vraca. Moramo biti iskreni i reci da nema nimalo sumnje da nikada necete naci nikoga slicnog njoj. I to je izvesno.

No, ono sto moramo da kazemo jeste da vam sada samo ostaje da se nosite sa posledicama svojih losih odluka. Imali ste pravu ljubav ali niste znali da u njoj  uzivate na pravi nacin.A kada vam bude jasno da je ovog puta kraj za sva vremena, tada ce nastupiti tuga i kajanje.. No, ta tuga ne moze i nece biti dovoljna da vam se vrati osoba do koje vam je stalo.

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2