OVI znaci NAJVIŠE PATE zbog LJUBAVI!

OVI znaci NAJVIŠE PATE zbog LJUBAVI!

18/09/2022 Off By Admin

Njima ljubav kao da NIJE SUĐENA, a OVOM znaku ljubavi i pažnje nikad dosta!

RAK:

Za vas bi se zapravo moglo reći da ne spadate u ovu kategoriju kojima ljubav nije suđena. Ali ste definitivno zodijak koji najviše pati zbog ljubavi. Iz jednostavnog razloga. Vama ljubavi nikad nije dosta. Koliko god da dobijete, nije vam dosta i želite još. To nikako nije mana ili nedostatak, vi ste jednostavno takvi. Preemotivni ste i zahtjevate toliko pažnje brige da jednostavno ne postoji osoba koja bi vam toliko mogla dati i pružiti.

Ono što je činjenica je da nitko ne zna voljeti kao vaš zodijak. Vi kad volite, sva vaša pažnja i briga je usmjerena prema osobi koju volite. U potpunosti se dajete i baš ništa vam nije teško napraviti za voljenu osobu i za sreću partnera. Međutim, koliko god da dobijete od partnera, vama to nije dosta, vi uvijek želite više. Isto tako, konstantno preispitujete partnera. Neprestano tražite razloge iz kojih ćete sami sebe ubjediti kako vas partner ne voli ili kako je ljubav oslabila.

U stanju ste pronaći razloge i kada ih nema. Ako ih nema, vi ćete ih izmisliti. Teško je to shvatiti onima koji ne vole na način na koji vi volite. Teško je shvatiti  vas i vaše potrebe. Teško je shvatiti nekome da je vama potrebno da vam se svakodnevno ljubav dokazuje i pokazuje. I zbog svog ogromnog srca i bezgranične ljubavi spadate u najnesretnije zodijake ljubavi.

 

RIBE:

Često u ljubavi niste shvaćeni. Vi ste primjer zodijaka koji kad voli, volim svim srcem i borit će se za voljenu osobu sve dok postoji i najmanja nada za uspjeh. Problem je što vaša ljubav nema granica. U ljubavi ćete sve napraviti za voljenu osobu. Više vam je bitna sreća voljene osobe, nego vaša vlastita.

Međutim, često ne dobijete istom mjerom nazad. Vi ste romantični i veliki sanjar. Zbog toga često niste shvaćeni sa strane partnera. U ljubavi želite da budete shvaćeni,  i to vam je veoma bitno. No problem je još nešto što vam tugu stvara. Vi često razumijete voljenu osobu i kada šuti. Možete procijeniti kada je tužno stanje ili ljuto, zabrinuto itd., no vas kao da nitko ne razumije kad šutite. Ne razumiju vas čak ni kada izgovorite koji problem imate i to vas zapravo i ljuti i rastužuje. Ljubav je vaš centar svemira, partner je vaš centar svemira.

Vi samo htjeli da i vi nekome budete cenar svega i da se tako odnosi prema vama. Da vas svako malo podsjeti nekom gestom koliko mu značite i koliko mjesto zauzimate u njegovom životu. No, rijetke su te situacije. Vi ste jedan od zodijaka koji se najviše daje u ljubavi, ali često ne dobije jednako nazad i zato spadate u zodijake koji najviše pate zbog ljubavi.

Nastavak na idućoj stranici…

Pages: 1 2