Oprez će trebati OVIM znacima, dok Jarčeve očekuju divni trenuci!

Oprez će trebati OVIM znacima, dok Jarčeve očekuju divni trenuci!

13/10/2022 0 By Admin

Oprez će trebati pripadnicima nekih znakova…

OVAN

Dragi ovnovi, pred vama je veoma naporan dan. Vi ćete danas imati jako mnogo problema i to kako na poslu, tako i na planu ljubavi vašeg života. Vama će se tokom celog dana dešavati negativne stvari sa kojima nećete moći da budete zadovoljni.

BIK

Dragi bikovi, vi trebate početi da mislite na sebe. Vi to prosto morate početi da činite. Vi kao da ne shvatate da vama vaša dobrota ništa dobro ne donosi. Što ste vi prema nekim osobama bolji, to su neki ljudi prema vama gori.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vama danas neće previše toga polaziti za rukom i vama neće biti ni malo lako. Prvo vas očekuju neki manji problemi na poslu, pa vas onda očekuju nesuglasice sa jednom osobom do koje vam je jako mnogo stalo.

RAK

Dragi rakovi, oprez će vam trebati kako danas, tako i tokom narednog perioda. Vas danas očekuju dešavanja sa kojima nećete moći da budete zadovoljni, dok vam naredni period donosi dešavanja na planu ljubavi zbog kojih će vaša veza biti u opasnosti.

LAV

Dragi lavovi, vi dan pred vama trebate iskoristiti što je moguće više i bolje. To trebate učiniti zbog toga što će vam položaj planeta odgovarati. Vama će mnogo toga polaziti za rukom i zato trebate biti hrabri i odvažni.

DEVICA

Drage device, vaš partner vam u poslednje vreme govori potpune laži, a vi verujete u reči vaše voljene osobe. Nažalost, vama uskoro dolaze dešavanja zbog kojih će vam postati jasno da vas je vaš partner sve vreme samo lagao.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2