STRELAC HOROSKOP – SVE sto ste oduvek zeleli da znate o osobi rodjenoj u ovom znaku!

STRELAC HOROSKOP – SVE sto ste oduvek zeleli da znate o osobi rodjenoj u ovom znaku!

13/10/2022 Off By Dea

Ako vas zanima kakav je ovaj znak i ako imate potrebu da otkrijete neke cinjenice o njemu,ovaj tekst je savrsen za vas. Strelac je  dobar covek.

To je ono sto moramo reci. Covek koji ce vam dati dusu i covek koji ce biti tu za one koje voli. No,ovo je znak koji nikada nikome nece lako verovati bas  nikome. Njemu je uvek potrebno vreme da nekome pokloni svoje poverenje.

Da se nekome poveri. Da nekome pokaze svoje pravo lice i svestan je toga. Ljubav je za osobu rodjenu u ovom  znaku jako vazna. Ali, ono sto moramo reci jeste da bas nikada nece ostati u odnosu u kojem nije srecan.

Nije mu dovoljno da   ga neko  voli,ako ga taj neko ne postuje. Kada i ako odluci da ode od nekoga onda niko nece uspeti da ga ubedi da se pri tome predomisli. Svestan je svoje moci. Svestan  je sebe i svoje vrednosti.

U ljubavi i prijateljstvu je odan i veran ali isto to zeli  i zahteva od drugih. Osoba je koja ce imati petlju da kaze istinu cak i onda kada zna da ce ta istina  nekome da slomi srce. Jednako je uspesan kako na polju posla tako i polju ljubavi. Bori se za osobu do koje mu je stalo ali nikada ne dira ono sto je tudje.

Mozemo da kazemo da je parola osobe rodjene u ovom znaku da bas nikada ne cini drugima ono sto ne bi volela da se desi licno njoj.  Za kraj cemo reci da je ovaj  horoskop strelac zapravo istina koju osoba rodjena u ovom znaku krije. Jer,on nikada ne bi priznao da ima slabe tacke i da je nezan onoliko koliko jeste.

Pages: 1 2