EGIPATSKI HOROSKOP DO KRAJA OKTOBRA: Neko će se ZALJUBITI!

EGIPATSKI HOROSKOP DO KRAJA OKTOBRA: Neko će se ZALJUBITI!

14/10/2022 Off By Dea

Period do kraja meseca će nekim znacima biti lep, dok neke znakove čekaju problemi.

Egipatski horoskop donosi sve odgovore znacima zodijaka…

 

OVAN

Dragi ovnovi, vas do kraja meseca oktobra očekuje mnogo više pozitivnih nego negativnih dešavanja. Vama egipatski horoskop otkriva da ćete problema imati samo na poslu, dok vas na ostalim planovima vašeg života čekaju jako lepa dešavanja.

BIK

Dragi bikovi, vi ćete se u periodu do kraja meseca oktobra ludo zaljubiti u jednu osobu. U vaš život će ući osoba koja će prosto uspeti da vas oduševi. Vama do kraja meseca predstoje dešavanja o kojima vi sada ne možete razmišljati.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vas do kraja meseca oktobra očekuju brojni problemi i to pre svega na poslu. Vi ćete problema imati kako zbog toga što će vam vaše kolege stvoriti probleme, tako i zbog toga što vam položaj planeta neće odgovarati.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Dragi rakovi, vama će period do kraja meseca oktobra biti veoma lep. On će biti biti lep najviše zbog toga što će vam krenuti u ljubavi. Vama će se na planu ljubavi desiti neke stvari koje će vas bez bilo kakve dileme oduševiti.

LAV

Dragi lavovi, vi ćete u periodu do kraja meseca imati jako mnogo problema i razloga za tugu. Problemi vas očekuju na poslu, dok ćete razloga za tugu imati zbog toga što vaš partner neće dovoljno voditi računa o svojim postupcima.

DEVICA

Drage device, vi ćete do kraja meseca moći da promenite zaposlenje, a samo od vas će zavisiti da li će se to i desiti. Vama će se ukazati prilka za promenu zaposlenja, a vama će ta prilika po mnogo čemu odgovarati.

Nastavak na sledećoj stranici…

Pages: 1 2