IVANA – zena koja je  “poslata od Boga”  da   ljudima ZIVOTE ULEPSA!

IVANA – zena koja je “poslata od Boga” da ljudima ZIVOTE ULEPSA!

15/10/2022 Off By Maja

AKO NOSIS IME IVANA…

Onda znaj da si posebna. Znaj da je znacenje tvog imena toliko lepo i posebno da imas sve razloge da se ponosis sobom i onim sto jesi.

No, da krenemo ispocetka.

Prvo moramo da kazemo da je tvoje ime jedno od najstarijih, biblijskih imena, ali i jednako moderno, pa se  daje i u ovo savremeno doba.

Dalje, ovo ime je izvedeno od muskog imena Ivan, ali    svakako da to ni u kom slucaju   ne umanjuje lepotu   znacenja tvog imena.

Ime IVANA ima mnogo znacenja, i vecina njih su prosto predivna.

No, evo o cemu je tacno rec. Naime, ime  Ivana u prevodu znaci  ” zena poslata od Boga”, zena koja je iskrena, verna i postena.   Takodje, ima znacenje “blagorodna i milostiva”, sto samim tim znaci da nije ni cudo sto si  vrlo   moguce omiljena u svakom drustvu.

Ti si ona  jedna i jedina zena koja   gde god se pojavi donosi osmeh i dobru energiju. Posebna si, iskrena si, zena si koja zna sta zeli od   zivota.

 PRIDRUŽI SE U NAŠU GRUPU I PRATI NAS SVAKI DAN! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ali, i zena koja je jaka, stabilna licnost,  zena koja je borac i koja ume da se   izbori za svoje snove.

Ti si dovoljno ponosna da nikada ne dozvolis da od nekoga zavisis, u bilo  kom smislu.

Dakle, ni emotivno, ni finansijski. Jer, ti si dovoljno vredna i pametna, i zena koja se ne stidi da radi i ne libi se nijednog posla. Naravno, sve dok je taj posao castan, jer, iako si dama u dusi, ti ne smatras da je ruzno imati prljave ruke od posla. Sramota je imati prljav obraz,a  to je ono sto ti sebi nikad ne bi dozvolila.

Pages: 1 2 3