MAGICNE SVECE – IZABERI   NAJLEPSU: Jedna je znak LJUBAVI, ajedna  je  toliko CAROBNA da ti donosi OSTVARENJE ZELJA!

MAGICNE SVECE – IZABERI NAJLEPSU: Jedna je znak LJUBAVI, ajedna je toliko CAROBNA da ti donosi OSTVARENJE ZELJA!

15/10/2022 Off By Dea

Svima nama tesko pada cekanje. Svi bi mi voleli da nesto dobijemo u trenutku, ali to prosto nije moguce. Sigurno da svima nama najteze pada cekanje na ostvarenje nasih snova. A magicne svece mogu da nam otkriju kada ce nam se nas najveci san ostvariti…

 

MAGICNA SVECA 1)

Ako ste izabrali prvu magicnu svecu:

Svesni ste svega, a narucito ste svesni cinjenice da se snovi retko ostvaruju. Medjutim, to vas ne sprecava da verujete u ostvarenje vaseg najveceg sna. Vi ste osoba koja vec dugo ceka na ostvarenje najveceg sna, ali vi to necete morati jos dugo da cekate. Vas najveci san ce vam se ostvariti vec u prvim danima meseca  novembra, i to na jedan neverovatan nacin. Vas uskoro ocekuje magicni trenutak. Vas san ce uskoro postati prelepa stvarnost.

MAGICNA SVECA 2)

Ako ste izabrali drugu magicnu svecu:

Vas najveci san je nesto sto se veoma tesko moze ostvariti. Vi ste svesni toga, ali vi u njegovo ostvarenje snazno verujete. A vama ce se vera i isplatiti. Vi cete morati da pokazete jos malo strpljenja, a kada to ucinite onda cete docekati ostvarenje vaseg najveceg sna. Vas najveci san ce vam se ostvariti tek tokom meseca novembra, ali cete vi shvatiti kada vam se on ostvari da je sve bilo vredno strpljenja i cekanja.

Vi cete morati jos da sacekate na ostvarenje vaseg sna, ali ce vam se najveci san sigurno ostvariti.

 

 Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

MAGICNA SVECA 3)

Ako ste izabrali trecu magicnu svecu:

Vi ste osoba koja nema previse snova, ali vi neverovatno dugo cekate ostvarenje vaseg najveceg sna. Medjutim, ono sto vi ne znate jeste da je se vas san vec polako poceo ostvarivati. Vi toga uopste niste svesni, ali cete uskoro to moci i sami da shvatite. Vas san ce uskoro ostvariti, i to pre nego sto vi to uopste mozete da i ocekujete. Vrlo uskoro vas ocekuje taj trenutak, uskoro ce se vas san ”pretvoriti u stvarnost”.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2