RIBA  je znak koji se NIKADA NE STIDI svoje DOBRE DUSE!

RIBA je znak koji se NIKADA NE STIDI svoje DOBRE DUSE!

03/11/2023 Off By Dea

Riba se ne stidi svoje dobrote, i to nikada nije cinila. Ona se vodi samo postenjem, jer druagcije nije naucila.

Riba je znak koji voli ciljelim srcem ili nikako.

Uvijek dijeli toplinu, svoju postojanost, vjernu pratilju i uzornog druga.   Tiha je i skromna, dobrih vrlina  i uvijek o svemu brine, kako bi bila zadovoljna.  Mnogo polaže na prijateljstvo i rado poklanja svoju beskrajnu ljubav.

Ribe: Znak koji donosi odluke SRCEM, a upravo zbog toga veoma često ima mnogo TUGE u životu!

Bezbrižna je , vesela i uvijek je dobre volje . Prema svima je velikodušna i uvijek višak svoje energije usmjerava prema drugima.

Uvijek donosi pozitivne promjene i okrenuta je prema svojim idejama koje vrlo brzo realizuje.   Osobe sa znakom ribe uvijek su iskrene i na svaku situaciju djeluju pozitivno. Ima jakog uticaja na druge osobe ,jer je dobrog srca i iskazuje ono što osjeća.   Pred sobom uvijek ima  veoma sjajan period sa svojim istomišljenicima i sa osobama koji imaju slične stavove kao ona.

  Riba ima velike simpatije  i uvijek ima veliku prednost zbog toga

Sve razumije i ima iskustva dosta u životu, pa tako ima i veli ki broj prijatelja. Nema neostvarenih želja, jako je sretna i u svemu je prezadovoljna. Ona je primjer za mnoge, realna je i uvijek se bori za svoje ideale. Ribe su inače jako komunikativne i uvijek oko sebe imaju veliki broj ljudi.

8 RAZLOGA ZAŠTO SU ŽENE RIBE NAJBOLJI HOROSKOPSKI ZNAK ZA LJUBAV!

Poznate su po svojoj iskrenosti, kreativnosti, odanosti, a mnogo po svojoj suosjećajnosti.

Dobrodušna je, hrabra , velikodušna i veoma omiljena  društvu.  Uklapa se u svako društvo i sa svima uspijeva naći zajednički jezik.  Voli nova iskustva i dobro se snalazi u svakoj situaciji.  Sposobna je i uvijek stvara dobru atmosferu. Uporna je , a svojom maštovitošću dobro se snalazi u svakoj situaciji.

Nastavak na sljedećoj stranici

Pages: 1 2