GOLUB PISMONOSA donosi ti VAZNE VIJESTI! Saznaj sta te ocekuje!

GOLUB PISMONOSA donosi ti VAZNE VIJESTI! Saznaj sta te ocekuje!

16/10/2022 Off By Dea

GOLUB PISMONOSA BROJ 2

Za ljubavnu srecu si uvijek znao da se boris, ali ta sreca ti nije uvijek bila mnogo naklonjena. Ti si osoba koja je uvijek pokusavala da bude sretna u ljubavi ali istovremeno si morao sa velikim razocarenjima da se suocis. Ipak nisi odustao i sreca u ljubavi je tebe pogledala. Osoba koja je trenutno na tvojoj strani mnogo ti u zivotu znaci.

Mnogo volis svog partnera ali golub pismonosa kojeg si izabrao donosi ti vijesti koje ti se nece dopasti.

Pred tobom je naime raskid sa voljenom osobom jer ti ces saznati jednu tajnu koja ti se nece dopasti i preko koje neces moci preci. Pred tobom je slomljeno srce kojem ce trebati vremena da se oporavi. Velike promjene su pred tobom sa kojima ces morati da se suocis.

 

GOLUB PISMONOSA BROJ 3

Vijesti koje su pred tobom mnogo cete usreciti. Pismo koje golub za tebe donosi slute uspunjenju jedne velike zelje koja ti znaci mnogo. Uvijek si imao tu zelju, ali do sada nisi uspio da je ostvaris mada si veliki trud ulozio kako bi se ona ostvarila.

Ali pismo otkriva da ce tvoja najveca zelja uskoro da se ostvari.

Pred tobom je sreca u koju si uvijek vjerovao, u koju nikada nisi prestao da vjerujes. Velike i predivne promjene su pred tobom koje cete mnogo usreciti. Ti ces imati veliku srecu, jer vijesti koje stizu sve ce na bolje u tvom zivotu promjeniti. Velika sreca tebe ocekuje jer tvoja najveca zelja ce napokon da se ostvari. Nadao si se i tvoja ocekivanja ce napokon biti ispunjena. Sreca te prati na svakom koraku jer tu srecu si iskreno zasluzio.

 

 

 

 

 

Pages: 1 2