NAJSRECNIJI ZODIJAK za PONEDELJAK: Nekome ce ovaj 17. OKTOBAR biti dan za OSTVARENJE ZELJA!

NAJSRECNIJI ZODIJAK za PONEDELJAK: Nekome ce ovaj 17. OKTOBAR biti dan za OSTVARENJE ZELJA!

16/10/2022 Off By Maja

Pripadnike znaka Vage će neka dešavanja zabrinuti tokom ponedeljka…

OVAN

Dragi ovnovi, vama ponedeljak pre svega donosi brojne neočekivane obaveze. Mnogo obaveza vas očekuje, a sve te obaveze će vam pokvariti planove. Vi baš i nećete biti lepo raspoloženi tokom ponedeljka.

BIK

Dragi bikovi, vi trebate početi rešavati ljubavne probleme pre nego što za to bude kasno. Mnogo problema vi imate na planu vaše veze, ali vi kao da smatrate da će se oni rešiti sami od sebe. Međutim, to se sigurno neće desiti.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vama dolaze dešavanja koja će vas iznenaditi. Naime, vama će ponedeljak doneti mnog toga neočekivnog, ali će dešavanja koja vam predstoje biti pozitivna i zbog njih ćete imati mnogo razloga za sreću.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Dragi rakovi, vaš partner ni sam ne zna šta želi od vas. Ponašanje vašeg partnera prema vama nije ni malo u redu i zbog toga trebate biti veoma oprezni. Zapravo biste se vi trebali početi ponašati prema voljenoj osobi samo po zasluzi i nikako drugačije.

LAV

Dragi lavovi, vama će se vrlo uskoro ukazati jedna neočekivana prilika. Vama će se uskoro ukazati prilika za promenu zaposlenja. Vi ćete moći da počnete obavljati zaposlenje kakvo vam zaista i odgovara.

DEVICA

Drage device, tokom ponedeljka će vam položaj planeta odgovarati i zbog toga će vam mnogo toga polaziti za rukom. Vi ćete biti u prilici da dobijete sve ono do čega vam je stalo i zbog toga dan trebate iskoristiti što je moguće više.

Nastavak na sledećoj stranici…

Pages: 1 2