CIGANSKE KARTE otkrivaju sta vas ceka do kraja meseca!

CIGANSKE KARTE otkrivaju sta vas ceka do kraja meseca!

16/10/2022 Off By Dea

Ciganske karte donose odgovore znacima zodijaka i otkrivaju im koja će im dešavanja obeležiti period do kraja meseca...

OVAN

Dragi ovnovi, period do kraja meseca vam donosi lošu situaciju na poslu, jer ćete mnogo velikih problema imati. Ali vas zato na planu ljubavi očekuju samo pozitivna dešavanja sa kojima ćete moći da budete zadovoljni. Vaše raspoloženje će se veoma brzo i često menjati.

BIK

Dragi bikovi, vi trebate da povedete računa o dešavanjima na planu vaše veze u periodu do kraja meseca, jer ćete imati izvesnih problema. Međutim, vama će isto tako period do kraja meseca doneti dva i više nego značajna novčana dobitka i zbog njih problema sa finansijama nećete imati.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vama će period do kraja meseca oktobra biti kako miran, tako i lep. Upravo ćete vi do kraja meseca imati kako mnogo mira, tako i sreće u vašem životu. A vas očekuju lepa dešavanja najviše zbog toga što će vas zvezde čuvati do kraja meseca.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Dragi rakovi, u periodu do kraja meseca problema nećete imati skoro pa uopšte. Evo kakvu poruku nose ciganske karte…

Vi problema nećete imati zbog položaja planeta koji će vam odgovarati. Vi ćete zapravo beležiti brojne pobede u periodu do kraja meseca, jer će vam mnogo toga polaziti za rukom.

LAV

Dragi lavovi, period do kraja meseca vam donosi mnogo bitnih dešavanja. Prvo vas očekuje prilika da promenite zaposlenje i to sasvim neočekivana prilika. A posle toga će vaš partner učiniti nešto sa čim će vam dokazati svoju ljubav.

DEVICA

Drage device, teške odluke ćete vi morati da donesete do kraja meseca. Prvo ćete zbog problema na poslu ozbiljno razmišljati o otkazu, a vas posle toga očekuje nešto što će vaš partner nepromišljeno učiniti. Vaša voljena osoba će učiniti nešto veoma loše i vi ćete morati da odlučite da li ćete to oprostiti voljenoj osobi ili ćete se odlučiti za ljubavni kraj.

Nastavak na sledećoj stranici…

Pages: 1 2