FARAONSKI HOROSKOP: Evo sta vas ceka do kraja meseca oktobra!

FARAONSKI HOROSKOP: Evo sta vas ceka do kraja meseca oktobra!

17/10/2022 Off By Dea

Faraonski horoskop otkriva svim znacima zodijaka šta ih to bitno čeka tokom poslednjih dana oktobra…

OVAN

Dragi ovnovi, vama će poslednje dane oktobra obeležiti neka neočekivana dešavanja. Ipak, vi nemate razloga za strah, jer će vas ta dešavanja oduševiti. Prvo će vas oduševiti jedno malo ljubavno iznenađenje, pa vas posle toga očekuje i novčani dobitak.

BIK

Dragi bikovi, vama će se do kraja meseca oktobra veoma često dešavati loše stvari zbog kojih ćete mnogo razloga za nervozu imati. Vi ćete najviše razloga za nervozu imati zbog toga što će vam se jako često dešavati loše stvari na planu ljubavi. Vi trebate biti smireni koliko god je to moguće.

BLIZANCI

Dragi blizanci, mnogo dešavanja vas očekuje do kraja meseca oktobra, a vama se baš i neće previše dopasti sva ta dešavanja. Vi ćete do kraja oktobra imati kako poslovnih, tako i ljubavnih problema i zbog svega toga vam baš i neće biti lako.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Dragi rakovi, poslednje dane oktobra ćete provesti u zdravlju i sreći. Vama će se do kraja meseca na svim planovima vašeg života dešavati samo pozitivne stvari sa kojima ćete vi moći da budete veoma zadovoljni. Problemi u vašem životu do kraja oktobra neće postojati.

LAV

Dragi lavovi, period do kraja meseca oktobra vam donosi brojna dešavanja i to kako pozitivna, tako i negativna. Vi hoćete imati razloga za ljubavnu sreću i to zbog toga što će vaš partner često činiti lepe postupke zarad vaše sreće, ali će vama svakako teško pasti to što vas očekuje jedan veliki novčani gubitak.

DEVICA

Drage device, vi ćete tokom poslednjih dana meseca oktobra imati osećaj da se možete izboriti za sve ono do čega vam je stalo i to veoma lako. Vi ćete imati takav osećaj zbog toga što će vas pratiti velika sreća zvezda. Veoma lepi dani vam predstoje.

Nastavak na sledećoj stranici…

Pages: 1 2