Jako tezak ZADATAK samo za NAJUPORNIJE: Koliko slova S vidite na slici?!

Jako tezak ZADATAK samo za NAJUPORNIJE: Koliko slova S vidite na slici?!

17/10/2022 Off By Maja

Svi oni koji nas prate vec dugo vremena znaju da se je na nasem sajtu oduvijek moglo pronaci jako mnogo zanimljivih kako mozgalica tako i skrivalica.

Mi vam ih pripremamo jer smo znamo da volite da ih rijesavate. Ovaj put smo vam pripremili zadatak u kojem treba da pronadjete slova “S”. Koliko slova “S” se nalazi na slici nece biti lako za uociti jer u moru osmica nije lako pronaci sva slova “S” koja smo sakrili. Za ovaj zadatak ce vam biti potrebno malo vise vremena, ali mi u vasu upornosti nikad ne sumnjamo. Danasnji zadatak je samo za najupornije jer kao sto vidite mnogo je osmica na slici.

Mada znamo da ste uvijek uporni, ovaj zadatak ce uspjeti da rijese samo najuporniji od vas. Slova “S” nisu laka za uociti ali nadamo se da cete odvojiti malo vise vremena i uspjeti da pronadjete sva slova “S”. Koliko ih je tacno na slici, to je vas zadatak za danas. Uvijek nastojimo da vam priremamo sto ljepse i zabavnije skrivalice i zagonetke. Znamo koliko volite nase skrivalice i mi se uvijek trudimo da one budu sto zanimiljivije. Danasnji zadatak jeste tezak ali najuporniji od vas ce uspjeti da otkriju koliko slova “S” smo sakrili na slici.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Istina je da ova skrivalica izgleda jako jednostavno na prvi pogled, ali je ona zapravo mnogo teza nego sto ste to moze zakljuciti na osnovu izgleda. Izdvojite malo svog dragocjenog vremena, i obratite paznju na ovu sliku i pokusajte pronaci slova “S”.Svjesni smo cinjenice da ova skrivalica bas i nije bila laka za rijesiti. Zapravo smo se mi potrudili kako bi vam sto je moguce vise otezali rjesavanje ove skrivalice, jer smo zeljeli da vam bude sto zanimljiviije njeno rjesavanje.

Danasnji zadatak je tezak ali ipak vi se potrudite i mozda vam podje za rukom da ga rijesite. Mnogo je brojeva 8 na slici ali medju njima smo sakrili slova “S”. Koliko slova tacno, to vi treba da pronadjete jer to je vas danasnji zadatak. Mi znamo koliko ste uvijek uporni i nadamo se da cete i danas uspjeti da rijesite nasu skrivalicu. Da li ste vec uspjeli da pronadjete sva slova “S” koja se nalaze na slici? Nadamo se da vam nije bilo toliko tesko i da ste se ipak lijepo zabavili. To i jeste nas cilj, da se lijepo zabavite u ovim proljetnim danima.

Koliko slova “S” ste pronasli u moru osmica? Pisite nam vase odgovore na nasoj Facebook stranici.