LAKO ovim znacima nece biti: Stizu RAZOCARENJA i VELIKA BOL!

LAKO ovim znacima nece biti: Stizu RAZOCARENJA i VELIKA BOL!

17/10/2022 Off By Dea

Lako ovim znacima nece biti jer pred njima su velika razocarenja koja ce im donijeti tugui bol na polju ljubavi. Sve se mijenja iz korijena jer sreca im okrece ledja.

BLIZANCI

Lako vam nece biti u narednom periodu jer stizu promjene koje ce vas mnogo povrijediti. Vi ste inace zodijak koji je uvijek cinio sve za svoju ljubavnu srecu, ali ona nije uvijek bila na vasoj strani. Velike nade ste imali nazalost nije sve bilo onako kako ste ocekivali. Ipak sa osobom sa kojom ste trenutno u vezi sve se cini jednostavno i lijepo.

Mada je na pocetku vase veze mnogo toga bilo komplikovano vi ste uspjeli da se izborite za ljubav.

Kroz probleme koji su vas ponekad snalazili prolazili ste zajedno jer vasa ljubav je bila jaka. Nadate se da je jos uvijek tako, ali uskoro vas ocekuje jedno veliko razocarenje. Vazno je da napomenemo da vas partner ima jos uvijek osjecanja prema vama, ali on zeli promjene. Promjene u zivotu u kojima za vas nema mjesta. Vas partner ce biti iskren prema vama i priznati da nije sretan, mada jos uvijek ima osjecanja prema vama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Desavanja koja slijede slomit ce vam srce jer vi ste imali velika ocekivanja i velike planove sa voljenom osobom. Ono sto ce vam najteze pasti je cinjenica da vi jos uvijek ludo volite svog partner. Ali sudbina ima drugacije planove koji vam se nikako nece dopasti.

Nece vam biti jednostavno ali vi cete morati da se suocite sa istinom koja ce biti pred vama.

Ljubavna sreca vam okrece ledja kao nikada do sada. Promjene koje su pred vama jako tesko ce vam pasti, ali vi ste zodijak koji uvijek pronadje snagu da nastavi dalje.

 

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2