LJUBAVNA SREĆA ĆE CAROVATI U SRCIMA OVIH ZODIJAKA, ALI NETKO ĆE SE IPAK MORATI SUOČITI SA TUGOM I LJUBAVNOM IZDAJOM

LJUBAVNA SREĆA ĆE CAROVATI U SRCIMA OVIH ZODIJAKA, ALI NETKO ĆE SE IPAK MORATI SUOČITI SA TUGOM I LJUBAVNOM IZDAJOM

17/10/2022 Off By Maja

OVAN

Dani do kraja sedmice će biti kao stvoreni za ljubav. Vaša voljena osoba će vam izjaviti da ne može zamisliti život bez vas i na razne načine će vam pokušavati ugoditi. Nestvarno lijepi dani su ispred vas, a to će vam jako puno značiti.

 

PRIDRUŽI SE U NAŠU GRUPU I PRATI NAS SVAKI DAN! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Stres, problemi i svađa, to je ono što će obilježiti dane do kraja sedmice i tek možda u nedelju pronađete nekakav kompromis. Naime, vaša voljena osoba će napraviti nešto što će stvoriti jako velike probleme u vašoj vezi. Vi to nikako nećete moći prihvatiti, ali ni shvatiti. Međutim, vaš partner bit će ustrajan i neće popustiti.

 

 

BLIZANCI

U danima do kraja sedmice će vladati prava mala čarolija. Ono što vas očekuje možemo nazvati ostvarenjem vašeg malog sna. Vaš partner će se potruditi kao bi vam omogućio nešto do čega je vama jako stalo.

 

 

RAK

Uopće vas ne treba čuditi ako ovih dana  dobijete poziv ili poruku od bivšeg partnera. Zapravo on samo traži način kako bi vas kontaktirao. Bit će vam posve jasno da vas bivša ljubav nije zaboravila i da bi se rado vratila u vaš život.

 

 

LAV

Dani će vam biti prepleteni nervozom i tugom. Vaša voljena osoba će vas jako povrijediti nekim svojim postupcima i vi nećete znati u tom trenutku ni što da radite, ni što da kažete. Vi ćete čak pomisliti i na ljubavni kraj i po prvi put ćete se zapitati da li ste svoje srce dali ipak pogrešnoj osobi.

 

 

DJEVICA

Netko tko je vama jako blizan i na koga vi gledate kao na prijatelja ima puno jače emocije prema vama nego što vi to mislite. Naime, ta osoba će vam jasno dati do znanja što osjeća prema vama. Vi ćete blago rečeno biti posve iznenađeni i zatečeni i nećete znati uopće što da kažete i mislite.

Nastavak na idućoj stranici…

Pages: 1 2