ŽENA STRIJELAC: PREVARI JU, POVRIJEDI, PONIZI, BACI NA DNO, A ONDA GLEDAJ KAKO USTAJE JOŠ JAČA! ŠTO JU NE UBIJE, TO JU OJAČA!

ŽENA STRIJELAC: PREVARI JU, POVRIJEDI, PONIZI, BACI NA DNO, A ONDA GLEDAJ KAKO USTAJE JOŠ JAČA! ŠTO JU NE UBIJE, TO JU OJAČA!

19/10/2022 Off By Maja

Žena Strijelac nije osvetoljubila. Naprotiv, mnogo toga ona može podnijeti i istrpjeti, ali sve ima svoje granice, pa tako i njena dobrota, tolerancija i strpljivost. Kada prijeđete tu granicu, tada će vam pokazati da sa njom nema šale i da ne možete kako hoćete.

Ako ju prevarite, povrijedite, ponizite i bacite na dno, jedino što vam preostaje da gledate kako ustaje, još jača i kako vas uništava. Sa njom nema šale i tada ćete vidjeti njenu mračnu stranu. Ona je žena koja veoma voli život i koja gleda kako da od svakog dana uzme maksimum.

Ne voli gubiti vrijeme, posebno na loše ljude. Zna da je život kratak i zato pokušava maksimalno uzeti od života. Najbolje se osjeća u društvu osoba koje su slične njoj. Upravo zato pažljivo bira svoje društvo. Žena strijelac je omiljena u društvu. Svatko bi volio biti u njenom društvu, ali to je nemoguće, jer ona ne želi svakoga u svojoj blizini.

Ona je vrlo dobra, pouzdana, poštena, odana i pravi prijatelj i čast ju je imati za prijetelja ili životnog partnera i bez imalo pretjerivanja možemo reći da je pravi sretnik onaj tko ju ima u svome životu. Vrlo je mudra i intuitivna i gotovo ju je nemoguće slagati, jer ona jednostavno osjeti laž i neiskrene ljude.

PRIDRUŽI SE U NAŠU GRUPU I PRATI NAS SVAKI DAN! KLIKNI >>> OVDE <<<

Za neke stvari jednostavno nema tolerancije, kao što su laži i izdaja. Gotovo da ne postoji šansa da vam to oprosti. U nekim slučajevima oprosti, ali to su zaista rijetki slučajevi. No, ako vam i oprosti laži, više nikada vam neće vjerovati u potpunosti. Svaku vašu…

Nastavak na idućoj stranici…

Pages: 1 2