LJUBAVNI HOROSKOP za VAGU i SKORPIJU za NOVEMBAR : Pred VAGOM je VJENCANJE, Skorpija NAPOKON PRONALAZI veliku LJUBAVNU SRECU!

LJUBAVNI HOROSKOP za VAGU i SKORPIJU za NOVEMBAR : Pred VAGOM je VJENCANJE, Skorpija NAPOKON PRONALAZI veliku LJUBAVNU SRECU!

01/11/2022 Off By Admin

VAGA

ZA VAGE KOJE SU U VEZI:

Vi ste emotivno bice koje sve cini za ljubavnu srecu. Svadje ne podnosite jer vi zelite harmoniju i ljubav u svojoj vezi. Ne ocekujete da se desi cudo , vec se za tu srecu koju zelite  i borite.

Uvijek ste bili osjecajni kada je vas partner u pitanju, jer njegova bol je vasa bol , njegova tuga nesto sto vam slama srce.

Ljubav je nesto za sto vi zivite i zelite samo da budete sretni. Mozda neka desavanja iz proslosti vam nisu donijela samo srecu, ali vi ste se izborili za ono sto vam je bitno.

Mjesec novembar ce biti pracen velikom ljubavnom srecom kakvoj se ni sami niste mogli nadati. Vasa voljena osoba pravi jedan potez koji ce vas oduseviti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Zaluzili ste da budete sretni, jer vi ste za tu srecu cinili mnogo.

Ono sto ce posebno oznaciti mjesec novembar bice jedno predivno iznenadjenje koje ce vam pripremiti voljena osoba. Pred vama je ostvarenje jedne velike zelje, jer ukoliko niste jos uvijek stali na ludi kamen u aprilu hocete.

Pred vama je prosidba jer ce voljena  osoba zeljeti da vam dokaze koliko joj znacite. Velika sreca je pred vama.

 

ZA SLOBODNE VAGE:

Vi zelite ljubavnu srecu, ali do sada ste svoje srce poklanjali pogresnim osobama. Mislite da je svako dobre duse kao vi, ali i sami ste s vremenom primjetili da to nije tako.

Vasa osjecanja su uvijek bila iskrena , ali osjecanja vaseg bivseg partnera nisu.

To vas je mnogo ranilo, i zato ste i postali oprezni. Vama velika ljubavna sreca tokom mjeseca novembra nije sudjena, ali razloga za brigu nemate, jer vas ce sreca jos da pogleda.Mozda ne u novembru , ali zima vama donosi ljubav kakvoj se nikada niste mogli nadati.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Pages: 1 2