STRELAC: Bice u stanju da OPROSTI NEOPROSTIVO, ali   ako ODE onda je to ZA SVA VREMENA!

STRELAC: Bice u stanju da OPROSTI NEOPROSTIVO, ali ako ODE onda je to ZA SVA VREMENA!

05/11/2022 Off By Admin

STRELAC je osoba koju svaki covek  treba imati kraj sebe.

On je neko ko ce moci svakoga da usreci i da na svaki moguci nacin bude podrska onim  do koga mu je stalo. Mora se reci da su osobe rodjene u ovom znaku neko ko ce moci na svaki nacin da se postavi bas onako kako treba u svakoj mogucoj situaciji. Zato sto  je on jedna od onih osoba za koje mozemo da kazemo da su realisti. I da svakako umeju da koriste mozak…  Pa cak i vise slusaju glas svog srca nego razuma sto je opet    dokaz da  mogu da kontrolisu svoje ponasanje  za razliku od mnogih drugih znakova.

 

 Pridruži se u našu GRUPU ako si STRELAC, i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Moramo da naglasimo da kada se o njima radi u velikoj se vecini slucajeva. Kaze da su osobe rodjene u ovom znaku neko ko misli samo na sebe ali to je daleko od istine. Oni koji ih dobro poznaju znaju da je to hladno ponasanje osobe rodjene u ovom znaku samo njegova maska. Zato sto ne zeli da ljudi znaju koliko je zapravo ranjiv. Pa cak i slab u nekim situacijama. Ono  sto je potpuno sigurno je to da   on itekako zeli da bude voljen, Ali da mu je najveca mana to sto  slabo . Jako tesko veruje ljudima pa od vecine njih drzi distancu.

Dok za one koji su mu dokazali da ga iskreno voli moze da uradi bas sve i da im na svaki moguci nacin ljubav dokaze.

Bilo da se radi o ljubavi ili o prijateljstvu,strelac je znak koji daje sve od sebe. Nastoji da usreci one do kojih mu je stalo ali   i od njih ocekuje da mu budu verni i odani na svaki moguci nacin. To je nesto sto se podrazumeva. Jer  je on prosto osoba koja je svesna toga da je zivot nesto sto  treba da se cuva i u cemu  treba da se uziva…  Ali da sa  druge strane uvek postoje oni ljudi  koji  su u stanju da svoju srecu grade na tudjim suzama. I upravo je to ono sto strelac nikada ne prasta i ne tolerise.

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2