DO KRAJA NOVEMBRA ce ih SRECA POGLEDATI – ovi znaci ce napokon DOZIVETI SUDBINSKI EMOTIVNI SUSRET!

DO KRAJA NOVEMBRA ce ih SRECA POGLEDATI – ovi znaci ce napokon DOZIVETI SUDBINSKI EMOTIVNI SUSRET!

06/11/2022 Off By Admin

Ova dva znaka ce tokom novembra meseca imati priliku da upoznaju srodnu dusu.

 

 

Tokom novembra, ovim znacima se mozda menja sudbina… iOni su dosta dobre osobe,poverljive,iskrene i jako samopouzdane osobe.Nikad nisu imali neku tesku prepirku sa prijateljim. Uvek su to bile neke male svadjice ali su se brzo resile.

 

Ne vole da svoje poslove ostavljaju za sutra,uvek su odlucne i to zavrse odmah. Na poslu su veoma cjenjeni i dosta vredni. Ljubavni zivot im je u prethodnom periodu bilo los ali u skorije vreme ce upoznat osobu koja ce im dosta prijati,to ce se desiti na putovanju. Bice unapredjeni na poslu,zato sto dosta truda u posao ulazu.

 Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vole da koriste jako lepe parfeme i njihova odjeca je fantasticna. Imaju dobar ukus sto se tice oblacenja uvek izgledaju odlicno, sto mnoge njihove partnere zadivi. Nikad nisu imali neki ozbiljan zdrastveni problem,cuvaju se i vode racuna o sebi. Bas se brzo zaljube,pokazuju svoje emocije na najbolji nacin. Nezne su osobe vole da su partneri prema njima romanticni. Nikome ne dozvoljavaju da vrse pritisak na njih,ponosni su i drze do sebe. Predstavljaju najromanticnije znakove,interesovanja su im beskonacna. Vole nekad da mastaju,al u stvarno zivotu su plemeniti. Izbjegavaju svadje i prepirke,uvek su ljubazni i jako su strpljivi. Tokom novembra  ce mozda ipak  promeniti svoje misljenje i svoj stav.

Velikodusni su i rado zele da pomognu drugima,nista im nije mrsko,za uzvrat traze samo postovanje i finu rijec. Kada se zaljube svu svoju paznju ce posvetiti svom partneru,i brzo se vezu za njih,uvek nastoji da zadrzi paznju partnera. Ova dva znaka su veoma privlacni, odlicni su prijatelji ,originalni,uvek su spremni na novo i neocekivano.Uvek su veseli,imaju dosta prijatelja,osjecaju potrebu za uzbudjenjima.

 

Ponekad znaju da budu tvrdoglavi i uporni kada se radi o stvarima do kojih im je stalo. Ovi znaci nikada lako ne odustaju,jednostavno uzivaju u lepim stvarima. U poslu im uvek mozete vjerovatno jel su odlucni i odgovorni.Uvek stoje iza svog misljenja i nikada nemate problema sa njima. Imaju svoj princip tako da nikada ne pokusavajte da im stanete na put.Ponekad znaju da budu ljubomorni,ali vam to nikad nece priznati. Svi vole da se druze sa ova dva znaka,zato stosu dobra,komunikativna, nikada ih necete videti tuzni,uvek su tu za druzenje.

Njima je potrebno jednostavno da im se posveti paznja i uvek ce biti dobri prema vama.

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2