STRELAC: UVEK DOBIJE ONO ŠTO ŽELI – Njemu niko ništa NE MOŽE!

STRELAC: UVEK DOBIJE ONO ŠTO ŽELI – Njemu niko ništa NE MOŽE!

06/11/2022 Off By Admin

On uvek dobije ono do čega mu je stalo. On se ne predaje čak ni onda kada mu sve lađe potonu. Jednostavno je Strelac od svega jači…

 

On nikada nije bio u oblacima nego je oduvek bio sa obe noge na zemlji. Baš zbog toga je on oduvek sve dobro shvatao, a on je pre svega shvatao da ništa ne može dobiti bez borbe. Baš zato je on oduvek bio spreman da se bori za ono do čega mu je stalo, a njemu je se njegova borba tako mnogo puta isplatila.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Najveća istina o njemu je ta da je on pravi borac. Strelac je bio i ostao pravi borac. On je čovek koji je spreman da se bori za sve ono do čega mu je stalo. On je zapravo spreman na sve kako bi dobio ono za šta smatra da mu pripada. Kod strelca jedna reč ne postoji, a kod njega ne postoji reč predaja. Jer ako strelac nešto nikada ne čini, onda se on nikada ne predaje. Da je se on predavao sigurno da ne bi sada imao sve ono što ima.

Strelca kroz život vodi njegova velika hrabrost. Ako u srcu strelca nečega ima jako mnogo, onda u njegovom srcu ima jako mnogo hrabrosti. Hrabrost je nešto što ga vodi kroz život i on uz pomoć svoje hrabrosti uspeva da dobije sve ono što želi.

Isto tako je strelac veoma odvažan čovek. On nikada ne razmišlja ni o čemu, jer zna da mu samo razmišljanje ništa ne može doneti. Baš zbog toga se on bori kako bi došao do onoga do čega mu je stalo.

Nastavak na sledećoj stranici…

Pages: 1 2