Marija – zena koja ima nestvarnu lepotu ali cesto ispasta zbog svoje dobrote!

Marija – zena koja ima nestvarnu lepotu ali cesto ispasta zbog svoje dobrote!

07/11/2022 Off By Admin

Moramo da kazemo na samom pocetku da je ime Marija izvedeno iz latinske reci koja oznacava ljubav.

Jer, zena Marija je vlasnica srca koje ume jako i  snazno da voli. Njoj je emocija na prvom mestu i jako je ponosna na sebe zato sto je takva kakva jeste. Marija je zena koja  uvek pokusava da usreci one do kojih joj je stalo. Imati  zenu koja  nosi ovo ime  pored sebe znaci imati nekog ko ce vam dati dusu i srce na dlanu.

Marija je neko ko dobro zna da zivot nije lak ali ko i ne ocekuje da bude. Ona je borac. Mozda deluje nezno ali je prava istina da je ovo zena koja ce vam dati svoje srce na dlanu.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Kada nesto pozeli ona ce naci nacina da to i dobije ma koliko da se cinilo da je ceo svet protiv nje. Sto joj je u zivotu teze to ona    ume da bude snaznija i jaca.

Vazno je da kazemo da je zena koja   zna da cuva tajne. Uvek ce biti tu za one koje voli i uvek ce pokusavati da im se nadje, da ih razume. Zena koja nosi ovo ime je primer osobe koja ce pomoci svima. Ako  vidi da je neko u nevolji svakako da ce pokusati da se nadje toj osobi i da joj pomogne, cak i ako je rec o osobi koju ne poznaje.

Moramo da kazemo da je ovo ime koje decenijama unazad vazi za jedno od najcescih na nasim prostorima.   Veruje se da je mozda ovo ime dobijeno i od egipatske reci, koja   je izvedena, a koja u prevodu znaci voljena.    I nema sumnje da je  zena koja nosi ovo ime voljena jer je posebna po svemu i  jer je neko ko ce umeti da dodje do svog cilja i da dobije ono sto zeli.

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2