MAJA –   zena koja nema SAMO LEPOTU, vec i DUSU i  INTELIGENCIJU:Ona je ZENA koja MOZE SVE STO HOCE!

MAJA – zena koja nema SAMO LEPOTU, vec i DUSU i INTELIGENCIJU:Ona je ZENA koja MOZE SVE STO HOCE!

14/11/2022 Off By Dea

Ako to nije  moguce cinjenica je da ova zena nikad nece ni  prevariti a to je ono   sto je vrlo vazno.

Nemojte misliti da mozete sa ovom zenom kako hocete.To prosto nije moguce. Ovo je  jednostavno  neko ko zeli da voli i ko iskreno uziva u tome kada voli i kada je voljen .

Ali, MAJA je takodje neko ko  zeli da ucini svima i ko ima divnu potrebu i zelju da   obraduje one do kojih joj je stalo. Nema bas nimalo sumnje da ona u  tome i  uspeva.

Ovo  je zena kojoj nije problem da bude sama. Bez muskarca, bez ljubavi. Nije ona toliko slaba da   ne bi mogla sama da se snadje. Ali, poenta je u tome da to ova zena ne zeli. Ona zeli da voli i beskrajno  uziva u tome kada je voljena.

Moramo da dodamo da je zena koja nosi ovo ime vrlo cesto stub jedne porodice jer  zeli da usreci one do kojih joj je stalo. Uvek, u svakom slucaju, jer je ovo zena koja svima  pomaze.

Ona je zapravo andjeo cuvar svih onih koje voli. I iskreno receno,prava je sreca imati je kraj sebe zato sto je ovo  zena koja moze sve sto pozeli.  Njena ljubav je pravo blago i  blago onima koji imaju tu srecu da je imaju kraj sebe. Ovo je zena koja ne odustaje ali je cinjenica…

Njoj ne treba mnogo  za srecu.

Pages: 1 2