TAROT KARTE pokazuju TVOJU SUDBINU do KRAJA GODINE! Izaberi jednu i saznaj STA TEBE OCEKUJE!

TAROT KARTE pokazuju TVOJU SUDBINU do KRAJA GODINE! Izaberi jednu i saznaj STA TEBE OCEKUJE!

14/11/2022 Off By Dea

Svaka tarot karta im svoje znacenje. Tarot predstavlja najpoznatiju metodu gledanja u buducnost. Izaberi svoj broj i saznaj sta je sudbina za tebe pripremila do kraja ove godine.

KARTA BROJ 1)

POSAO

Trenutno niste zadovoljni sa vasom poslovnom situacijom. Kao da se vrtite u krug, nista vas vise ne veseli i nemate onaj damar za posao kao nekada. Svega vam je dosta i trenutno vase misli lutaju izmedju cuvanja radnog mjesta i izmedju napustanja istog. Tu odluku samo vi mozete donijeti.Vi ste kovac svoje srece zato dobro razmislite sta je za vas najbolje.Do kraja godine vas ocekuju promjene, a vi cete odluciti kakve.

FINANCIJE

Ako si u finacijskim problemima ova karta pokazuje na promjenu za jedn bolji period.Ali problem lezi u tome sto vi imate vrlo los odnos s novcem. Previse trosite na stvari koje vam sigurno nisu od vellikog znacaja. Postali ste veliki materijalista kojem je novac preci od svega, a pored toga ste i mnog skrti. Ucinite nesto  dobro za ljude koji jedva satavljaju kraj sa krajem. Mnogo ih je u neimastini ali vi trenutno gledate samo sebe.Do kraja godine je moguce da ni vi necete imati dovollno, tako pokazuje karta koju ste izabrali. Zato budite malo bolji prema onima koji nemaju nista.

LJUBAV

Ukoliko ste u vezi, ova karta moze da bude simbol rastanka, ali ako to ne mozete prihvatiti morate na drugi nacin da pokusate sacuvati voljenu osobu. Ova karta moze da predstavi sibol rastanka, sto ne znaci da ce se to zaista i desiti. Mnogo ste se emotvno odmakli od voljene osobe,  mozda vam nece karte  ni biti pootrebne.  U skorije vriijeme cete saznati  nesto o voljenoj osobi. Tu vam karte nece moci pomoci moracete sami da donesete zakljucak.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

KARTA BROJ 2)

POSAO

Ovk karta simbolise uspjeh na poslu. Da li ga trenutno imate il ine nije ni bitno, jer vama dolaze poslovne ponude u svakom slucaju.Ukoliko niste zaposleni karta pokazuje veliki umor i nemoc. Potraznja za poslom je od vas uzela i ono malo snage sto ste imali. Kao sto smo rekli u opste nije bitno ako niste zaposleni jer poslovnu ponudu cete svakako dobiti do kraja godine. Ono sto karta pokazuje je vase veliko zadovoljstvo sa zaradom koju cete imati.

FINANCIJE

Vase financije ce stajati mnogo bolje nego sto ste to ocekivali. Ali karta vas upozorava da budete oprezni. Koliko go nocva da zaradite ostavite nesto i po strani. Razdoblje  u kojem trenutno zivimo nije povoljno da se razbacujete sa novcem. Karta koju ste izbrali vam savjetuje da stedite sto vise mozete.

 

LJUBAV

Ukoliko ste u vezi, karta vam pokazuje jedan period u kojem cete vi samo uzivati sa voljenom osobom. Nesuglasice jedan period nece biti, ali pred sam kraj godine moguce su vece nesuglasice zbog jednog muskarca. Da li cete vi napraviti jednu veliku gresku, najvjerovatnije.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2 3 4