FINANCIJSKI HOROSKOP za DECEMBAR: Sretne vijesti za pripadnike OVA 2 znaka. VELIKO BOGATSTVO promijenit će njihov ŽIVOT ZAUVIJEK!

FINANCIJSKI HOROSKOP za DECEMBAR: Sretne vijesti za pripadnike OVA 2 znaka. VELIKO BOGATSTVO promijenit će njihov ŽIVOT ZAUVIJEK!

03/12/2022 Off By Admin

OVAN

Iako bi mjesec mogao početi glatko, određeni zdravstveni problemi mogli bi vas natjerati da trošite novac na sebe do sredine mjeseca. Prijatelj ili bliski rođak, s druge strane, može vam se obratiti za financijsku pomoć. Prije nego što pružite ruku pomoći, prvo biste trebali obratiti pozornost na svoj proračun. Neće vam pomoći da nekoga izvučete iz financijskih škripaca samo da biste se našli u istoj situaciji.
Ovog mjeseca možete vidjeti porast svoje osobne potrošnje. Ako radite na projektu, neuspjeh tog projekta mogao bi rezultirati financijskom katastrofom za vas. Obiteljski posao može se promijeniti, uzrokujući financijske poteškoće kod kuće, a vi možete biti prisiljeni koristiti svoja sredstva. Međutim, ne biste trebali biti zabrinuti jer  uskoro će se stvari popraviti. Kako biste uštedjeli više, izbjegavajte rasipnu potrošnju

 

BIK

Ovaj će mjesec vjerojatno donijeti očekivane uštede. Tranzit planeta ukazuje na to da biste trebali imati financijski plan unaprijed jer promjena u vašem interijeru ili prebivalištu može rezultirati financijskim izdacima. Neki događaji ili proslave također mogu povećati vaše troškove. Nije dobar trenutak za velika ulaganja na burzi, a također nije dobar trenutak za davanje novca prijateljima jer bi se mogao teško vratiti.
Poslovi povezani s komunikacijom mogu donijeti mnogo novca. Putovanje na velike udaljenosti moglo bi vam povećati troškove. Moguće je da ćete potrošiti novac na prijatelje i zabavu. Vjerske aktivnosti kod kuće također mogu stvoriti troškove. Postoji velika vjerojatnost da ćete dobiti promaknuće i bonus.

 

BLIZANCI

Predviđanja temeljena na mjesečnom horoskopu za novac i financije pokazuju da bi stvari s novcem i financijama mogle ići vrlo dobro. Planeti mogu biti od koristi vašoj financijskoj situaciji i pružiti vam brojne mogućnosti za stvaranje novca. Međutim, morate maksimalno iskoristiti te mogućnosti kako biste od njih mogli profitirati. Ovog mjeseca, prema vašem financijskom horoskopu, vaša bi potrošnja mogla vrtoglavo porasti. Ako se ne smanji prekomjerna potrošnja, postoji velika vjerojatnost da bi mogla nastupiti financijska katastrofa. Prema mjesečnom novčanom horoskopu, ovaj biste mjesec mogli dobiti neočekivane financijske pogodnosti. Nadalje, mjesečni izgledi za zaradu od špekulativne aktivnosti su povoljni. Ovo je razdoblje kada morate biti oprezni u nagađanjima. Ne bacajte novac na nešto što nije toliko važno. Opet, ne posuđujte novac nekome tko ga ne zaslužuje. Postoji rizik da nećete moći dobiti svoj novac natrag.

 

RAK

Što se tiče njihove financijske situacije možda nećete morati previše razmišljati ovaj mjesec. Možete uspješno vratiti bilo koji posuđeni novac ili zajam, a to može poboljšati vaš mentalni mir zbog vašeg statusa bez dugova. Poslovni ljudi ovog znaka mogu imati dobar mjesec pred sobom. Čak i one stvari od kojih niste očekivali zaradu mogu biti isplative.
Istodobno, oni koji su razmišljali o pokretanju novog posla mogu započeti upravo sada. Osim toga, neki bi mogli pokrenuti malu sporednu tvrtku i svoj redoviti posao. Ovog mjeseca, naša preporuka je da izbjegavate pretjeranu zaokupljenost pokušajima zarađivanja novca. Kao rezultat toga možete se suočiti s mentalnim naporom. Ovo je trenutak za ulaganje u najbolje moguće razdoblje za zaradu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

LAV

Mogli biste se veseliti financijskim prednostima početkom ovog mjeseca. Možda će vam se ponuditi privlačne opcije za zaradu. Zvijezde vam mogu pomoći u dobro organiziranim nastojanjima da postignete svoje ciljeve. Međutim, kako mjesec bude odmicao, mogli biste otkriti da vaša sposobnost jasnog i racionalnog razmišljanja opada. To je zbog nekih čudnih situacija u vašoj blizini. Oko sredine mjeseca mogla bi vam naštetiti skromna financijska kriza. Kako mjesec bude odmicao, situacija se može postupno popraviti. Planetarni efekti u drugom dijelu mjeseca mogu vam pomoći da radite učinkovitije. Što se tiče novca, druga polovica može biti daleko korisnija za rast bogatstva. Međutim, posljednji tjedni mjeseca mogu biti zbunjujući. Trenutak je da se ponašate strpljivo i razborito kako bi vaš financijski proračun ostao netaknut.

 

DJEVICA

Ovaj mjesec ima potencijal za poboljšanje vaše financijske situacije. Međutim, morate imati dugoročnu perspektivu i povećati svoju štednju. To znači da ste napravili neke greške i prokockali neke lijepe mogućnosti. Međutim, možete učiti iz svojih pogrešaka i poduzeti korektivne mjere. Kako mjesec bude odmicao, stalan priliv sredstava mogao bi poboljšati vašu financijsku situaciju ovaj tjedan. Izbjegavajte riskirati s novcem sredinom mjeseca jer biste se mogli naći u teškoj situaciji. Druga polovica ovog mjeseca mogla bi biti dobra i za vaše plaće i za investicije. Također vam može pomoći u rješavanju određenih neriješenih problema. Posljednja porcija ovog mjeseca mogla bi biti dobro vrijeme da dovršite sve dugo započete projekte. Kako se mjesec bliži kraju, vaša financijska situacija može ostati stabilna, a vaše bogatstvo može rasti.

Nastavak na sljedećoj strani…

Pages: 1 2