Saznajte svoj NAJSRETNIJI DAN u DECEMBRU i koji znak će 7. Decembra biti u savršenoj poziciji da dobije sve o čemu je ikada sanjao…

Saznajte svoj NAJSRETNIJI DAN u DECEMBRU i koji znak će 7. Decembra biti u savršenoj poziciji da dobije sve o čemu je ikada sanjao…

03/12/2022 Off By Admin

Saznajte svoj NAJSRETNIJI DAN u DECEMBRU…

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Najsretniji dan: petak, 9. prosinca

Venera vlada financijama i luksuznim stvarima, dok prelazi u Jarca početkom mjeseca naglašavajući vašu karijeru, dobre stvari su na putu.

To može značiti novi posao ili čak povišicu. To je prilika da se konačno osjećate kao da ste financijski nagrađeni za sav posao koji ste obavili. Nemojte se bojati zagovaranja onoga što znate da zaslužujete.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Najsretniji dan: petak, 9. prosinca

Energija Jarca vlada najsretnijim dijelom vašeg života, kada Venera, planet ljubavi prijeđe u ovaj zemljani znak početkom mjeseca, vidjet ćete preokret u najboljim dijelovima svog života.

Venera vlada financijama, nekretninama i odnosima, pa možete očekivati ​​rast i pozitivne stvari na svim tim područjima u mjesecu koji je pred vama.

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Najsretniji dan: subota, 3. prosinca

Možda ste se posljednjih nekoliko mjeseci osjećali negativnije u vezi sa svojom karijerom ili financijama jer ste morali pošteno rješavati stvari. Jednom kada Neptun postane direktan, to je prilika za vas da ponovno pronađete svoju nadu i samopouzdanje u ovom području svog života.

Također možete napraviti promjene koje ste tražili jer ćete stvari vidjeti jasno.

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Najsretniji dan: subota, 3. prosinca

Neptun u Ribama najsretniji je aspekt vašeg života, što znači da ćete se početi osjećati optimističnije u pogledu stvari. Čini se da Neptun, kada je retrogradan, donosi toliko stvarnosti da je teško imati nadu da će se stvari popraviti.

No kako postaje izravna, ponovno možete uravnotežiti stvarnost sa svojim snovima, što vam omogućuje da se osjećate sigurnije u napretku.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Najsretniji dan: četvrtak, 22. prosinca

Venera u Jarcu sredinom mjeseca poravnava se s Uranom u Biku stvarajući priliku za zdravu ravnotežu između karijere i života. U posljednje vrijeme ulažete puno energije u svoju karijeru, ali vrijeme je da se počnete fokusirati i na svoj osobni život, a to uključuje i vas sam.

Možda se možete izgubiti u svojoj karijeri, ali vrijeme je da se ponovno otkrijete u životu.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Najsretniji dan: petak, 23. prosinca

Energija Bika odražava najsretniji dio vašeg života, a s Uranom ovdje, čini magiju, tako da se čini kao da su vam se zvijezde složile. Krajem mjeseca Uran u Biku pozitivno se sjedinjuje s Jupiterom, planetom sreće, u Ovnu dajući vam duplu dozu obilja.

Energija Ovna obično predstavlja transformaciju, stoga se nemojte bojati da će se stvari promijeniti u ovo vrijeme jer oni to čine kako bi dopustili više svjetla i ljubavi.

Nastavak na sljedećoj strani…

Pages: 1 2