HOROSKOP za PONEDELJAK, UTORAK i SRIJEDU: Evo kome će naredna 3 dana napokon PRAVU SREĆU DONIJETI!

HOROSKOP za PONEDELJAK, UTORAK i SRIJEDU: Evo kome će naredna 3 dana napokon PRAVU SREĆU DONIJETI!

04/12/2022 0 By Admin

Evo kome će naredna 3 dana napokon PRAVU SREĆU DONIJETI!

OVAN

Neki dani su kraći od drugih i ovo bi mogao biti jedan od onih dana kada se planovi iskrive i promijene usred posla. Smjerovi se pomiču i mijenjaju, a vi ne znate možete li ostati stabilni u svojim namjerama ili vam je potreban odmor od svega za što ste se borili.

Borba za istinu nikada nije loša odluka, pa svoju energiju možete uložiti u uvjerenja koja su stabilna u vašem srcu. Ipak, usred bilo kakvog sukoba, morate se zapitati postoji li srednji put.

BIK

Neke veze na poslu nisu išle po planu. Ovo je trenutak kada bi se važna partnerstva mogla raspasti i pokazati destruktivnima kada su trebala služiti višoj svrsi. Ostanite racionalni oko pitanja vezanih uz posao i imajte na umu svoju profesionalnu dobrobit.

Za sada je mudro razdvojiti različita područja života, sve dok ne budete sigurni u izbore koje ćete napraviti i ljude koje želite držati blizu dok poduzimate te nove korake.

 

BLIZANCI

U SAD-u se više od 80% vegetarijanaca vraća jedenju mesa. Provjerite činjenice prije donošenja bilo kakve konačne odluke i nemojte biti strogi oko rutina koje se protive vašim unutarnjim glasovima i osjećajima. Morate ostati u skladu s potrebama trenutka, jednako kao što se trebate držati pozitivnih moralnih uvjerenja.

Dajte si vremena i budite praštajući prema vama. Vaše će autentične potrebe izvući svakoga, na ovaj ili onaj način, pa biste im mogli dati priliku da zasjaju i pokažu vam sljedeći proces kroz koji trebate proći.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Prosječan vozač u SAD-u podnese tužbu za sudar jednom u 17,9 godina. Čak i s vjerojatnostima na vašoj strani, morali ste se sami suočiti s određenim problemima, bez nekoga tko bi jasno razumio vašu poziciju i vidio kroz što ste prošli uz priznanje i podršku.

Vrijeme je da razgovarate s pravim ljudima, pronalazeći vlastitu istinu kroz dijaloge koji će omogućiti napredak. Da biste krenuli dalje od određenih stvari, morate biti prepoznati u njihovoj srži.

 

LAV

Spontanost je ključ za rješavanje nekih problema u odnosima, posebno onih o kojima ste imali puno vremena za razmišljanje. Ne postoji uvjet koji bi bilo koja strana trebala ispuniti da bi bila voljena i njegovana, a previše misli moglo bi pokvariti sliku i pogurati mjerenja koja zapravo nisu odraz bilo kakve emocije.

Dok postavljate granice, pazite da zagrlite osobu ispred sebe onakvu kakva jest. Svatko je nesavršen i dužan je imati svoja ograničenja i zaslužuješ biti voljen jednako ljudski i nesavršen kao što jesi.

 

DJEVICA

S nekim sjenama morate se suočiti čak i ako ne smatrate da je ovo pravo vrijeme za njih. Prihvatite ono što dolazi, videći da se iza svakog problema kojeg se oslobodite kriju nagrade. Trebate prihvaćanje onakvima kakvi jeste, dobri i loši, savršeni i nesavršeni.

Teško je reći hoće li vaš trud donijeti baš onu korist kojoj ste se nadali. Ipak, dali ste sve od sebe i zaista nema razloga za napetost ili preveliku brigu.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2