NEDELJNI HOROSKOP od 05.12. do 12.12.: Nekoga čekaju problemi, a nekoga će pratiti nestvarna sreća: Evo šta naredna nedelja donosi svim znacima zodijaka!

NEDELJNI HOROSKOP od 05.12. do 12.12.: Nekoga čekaju problemi, a nekoga će pratiti nestvarna sreća: Evo šta naredna nedelja donosi svim znacima zodijaka!

04/12/2022 Off By Admin

OVAN

Puno informacija stiže vam na put, ali ti sažeti i specifični dijelovi dolaze polako, skriveni između redaka. Pobrinite se da niste okruženi manipulacijama ili uvjetovanjem koje vam crpe energiju ili čine da se osjećate nedostojnim pažnje i ljubavi. Odnosi se preispituju i baca se novo svjetlo na one koji trebaju prekinuti ili proći kroz duboke promjene.

Neke stvari nisu otvorene za raspravu, kao što se ne smiju praviti neki kompromisi. Za svaki sukob i protivljenje postoji zlatna sredina, ona koja uključuje svačiju perspektivu s poštovanjem. Nemojte nametati stavove ili dopustiti drugima da nametnu svoje kad nešto nije u redu.

Ovotjedna afirmacija: “Vrijedan sam poštovanja i ljubavi.”

 

BIK

Usredotočite se na veze, romansu i brak, jaki su i vaš profesionalni svijet mogao bi patiti ako odlučite napraviti previše kompromisa. Važno je ostati organiziran i držati svoju vremensku liniju pod kontrolom, kako biste imali mjesta za sve aktivnosti i dileme koje vam zaokupljaju um. Imate sposobnost obavljanja više zadataka i trebali biste je koristiti.

S obzirom na nedavne događaje i uzvike ljudi u vašem životu, više niste raspoloženi za komunikaciju na isti način. Rastrgani između različitih prioriteta, želite na umu viši cilj, kako se na kraju ne biste osjećali izgubljeno.

Ovotjedna afirmacija: “Želim živjeti život kakav želim.”

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Posljednje riječi koje je Bob Marley rekao svom sinu bile su: “Novac ne može kupiti život”. Iako su egzistencijalne teme i strahovi potresli tlo u posljednjih nekoliko mjeseci, više niste zabrinuti za svoju budućnost na isti način. Nešto se u vama pomaknulo i imate praktična rješenja koja vam daju osjećaj sigurnosti, čak i ako im se ne posvetite odjednom.

Prvi koraci su poduzeti. Nakon što ste se osjećali spremni, sve je odjednom sjelo na svoje mjesto i nedostatak samopouzdanja počinje nestajati. Snagu uma i srca treba pratiti snaga vašeg fizičkog tijela, tako da radite na zdravoj verziji sebe i energija će odmah početi rasti.

Ovotjedna afirmacija: “Slobodan sam birati kako ću živjeti svoj život.”

 

RAK

Vode vas strast i pozitivne emocije. Optimizam vas ovaj put neće iznevjeriti. Vjera koju ulažete u svoje napore može vas odvesti do kraja, ali još uvijek trebate ostati organizirani i postojani kada je u pitanju usredotočenost na svoj cilj. Ako se misli i riječi rasprše, možete izgubiti smjer iako ste energetski spremni progurati se.

Netko možda razmišlja o vama ili pokušava razgovarati o važnim stvarima. Ipak, djela se računaju i sve treba uzeti u obzir dok postavljate svoje granice. Budite praštajući, ali i oprezni kada vam veze počnu osjećati teško pri srcu.

Ovotjedna afirmacija: “Uživam u vlastitom društvu.”

 

LAV

Visoke težnje trenutno se ne čine dobrom idejom, iako ste nadahnuti i znate da posjedujete sve potrebne talente da biste stigli daleko. Pronađi vjeru u sebe, hrabro probaj nešto novo. Bilo bi šteta propustiti neke važne prilike samo zato što niste imali ispravna uvjerenja. Ispitujte svoj um radije nego svoje srce.

Izbor je pred vama, onaj koji nije jednostavan ili uzak. Proširite horizonte i pustite sliku da se otvori. Možda budućnost nosi više čuda i ljepote nego što ste zamišljali. Vaš pogled na svijet spreman je za promjenu. Pustite ovu promjenu da se dogodi kako biste mogli izaći iz obrazaca koji vas opterećuju.

Ovotjedna afirmacija: “Život je lijep.”

 

DJEVICA

Uz određenu sliku postoje sljedeći zahtjevi i stvari koje morate naučiti i o kojima se brinete kako biste je održali. Srećom, vaš pravi osjećaj Jastva ne ovisi o slici koju vide drugi, i trebali biste pronaći vremena da se usredotočite i uspostavite kontakt sa svojim autentičnim potrebama.

Postoji pravi način da se određene stvari obave. Nemojte trošiti previše energije na detalje koji vas niti ne zanimaju. Umjesto toga, delegirajte i stvorite funkcionalno okruženje unoseći novi osjećaj reda. Trebali biste sačuvati svoju energiju za stvari oko kojih ste strastveni i koje volite raditi.

Ovotjedna afirmacija: “Radim ono što volim.”

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2