NOVAC, SREĆA i LJUBAV! – OVIM znacima slijede NAJBOLJI DANI u životu!

NOVAC, SREĆA i LJUBAV! – OVIM znacima slijede NAJBOLJI DANI u životu!

04/12/2022 Off By Admin

OVAN

Emocije nije lako podijeliti, a čini se da su neke prepreke neraskidive, stoje između vas i vašeg partnera ili nekoga koga volite bez ikakvih pokreta ili promjena. Vrijeme je da prihvatite stvarnost onakvu kakva jest i prihvatite osobu koja je pred vama onakva kakva jest, bez ikakvih dodatnih očekivanja.

Budućnost je na vama da kreirate, sa ili bez vaših trenutnih veza i stila života. Puno toga bi se moglo promijeniti u samo nekoliko mjeseci ako samo napravite taj prvi korak, čak i ako to morate učiniti sami.

 

BIK

Prošlost vam daje mješovite signale i pokazuje vam da se zapravo ne možete kretati naprijed dok ne završite s vezanim i blokiranim energijama. Da biste se otresli onoga što vas opterećuje, morat ćete odati poštovanje i ljubav stvarima koje nije lako prigrliti i voljeti kao prirodni dio sebe.

Ostanite tvrdoglavi u potrazi za važnim ciljevima, sanjivim budućnostima i posebnim trenucima. Nikakvim vanjskim okolnostima niste dužni predugo trpjeti ili stagnirati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Dali ste dovoljno prilika pojedincu koji je iznova dokazao da mu ne treba vjerovati. Ovo je nezgodan trenutak za komunikaciju. Riječi mogu postati ishitrene ili grube oko rubova kada se samo želite dovesti u položaj koji dopušta dovoljno mira.

Udahnite i izdahnite prije nego započnete nove dijaloge ili raspravljate o osjetljivim temama. Nisu svi spremni za stvarnu provjeru kontakta koju zahtijeva vaš trenutni pristup.

 

RAK

Jedina zemlja na svijetu koja koristi 100V AC struju je Japan. Postoji nešto što vas čini posebnim u vašem okruženju i nije važno je li to također slučaj većeg razmjera, sve dok vaš sustav ima informacije o vašim vrijednostima i talentima koji se ističu.

Možda ćete se suočiti s nekim zavidnim i ljubomornim komentarima, riječima koje su preoštre bez ikakvog razloga i puno priče iza leđa što stvara neugodnu atmosferu. Idite tamo gdje se osjećate željenim i cijenjenim i ne razmišljajte previše o praznim riječima.

 

LAV

Niste imali priliku pokriti sve svoje mogućnosti, ali pravi je trenutak za razmišljanje o alternativama i pronalaženje pravih načina da se nosite sa situacijom. Neke probleme je teško prevladati, ali to ne znači da niste spremni dati sve od sebe i pokušati.

Nemate vremena za sve što biste željeli postići. Ostanite mirni i organizirani, a svijet će vas podržati u svakom pothvatu koji se vodi iz srca.

 

 

DJEVICA

Prošlost vas zapravo ne drži vezanim, ali morate prihvatiti ono što ste postali u procesu prevladavanja određenih problema.

Došlo je vrijeme da se pobrinete za sebe i stavite sebe na prvo mjesto. Sav višak odgovornosti prema drugima i pitanja koja ne morate riješiti samo će se raspršiti dok se fokus okreće vama.

Nastavak na idućoj stranici…

Pages: 1 2