LJUBAVNI MJESEČNI HOROSKOP do kraja DECEMBRA!

LJUBAVNI MJESEČNI HOROSKOP do kraja DECEMBRA!

07/12/2022 Off By Admin

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka Decembar će vam biti ČAROBAN, ali jednom zodijaku će SRCE biti SLOMLJENO…

OVAN

Ponekad su poteškoće koje se javljaju u odnosima koje kasnije dovode do većeg razumijevanja i dubine komunikacije između dvoje ljudi. Upravo sada, mnogi nepriznati osjećaji koji su izazivali nepotrebnu napetost između vas i vašeg partnera (sadašnji ili budući) vjerojatno će isplivati ​​na površinu. Ako ih možete riješiti s duhom povjerenja, tada ćete možda smatrati da je vaš odnos znatno ojačan.

BIK

Tijek događaja može imati duboko pozitivan učinak na vas. Iako ste u posljednje vrijeme možda trčali prilično visoko, možda ćete biti prisiljeni usporiti i razmisliti kamo zapravo ide veza s kojom ste zaručeni i koji su vaši motivi za sudjelovanje. Neka duboka i pažljiva razmišljanja o toj temi mogu biti od velike vrijednosti.

BLIZANCI

Možete ići na jedan od dva načina što se tiče vaših bliskih odnosa. Osjećat ćete se manje zabrinuti za potrebe svog partnera (trenutne ili buduće). Ako ih odlučite zanemariti, možda ćete partnerstvo staviti pod veliki pritisak. To će dugoročno samo otežati stvari. Odvojite malo vremena za alternativu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Prijeko potreban osjećaj odvojenosti od određene veze koji se u posljednje vrijeme pokazao prilično problematičnim će vas preplaviti. Trebalo vam je malo prostora da razjasnite nekoliko vlastitih prioriteta. Sada uzmite ovaj osjećaj jasnoće i upotrijebite ga za donošenje konačne odluke koja će u konačnici donijeti najbolje za vas oboje.

LAV

Možda osjećate da se osoba koju volite i njegujete najviše ohladila, ili je možda čak odlučila da više ne želi biti s vama. Ne shvaćajte znakove previše ozbiljno. Možda će vaš partner trebati neko vrijeme da provede sam kako bi razmislio o svom smjeru i budućim potezima. S obzirom na vrijeme i prostor, vaš će vam se partner (sadašnji ili budući) vratiti još zaljubljeniji nego ikad.

DJEVICA

Ljubavnim odnosima će biti potrebno posebno pažljivo rukovanje. Ako se osjećate kao da vam je učinjena nepravda, možda bi bilo bolje odvojiti malo vremena i razmisliti o svemu. Ovo je prva ključna faza. Kad imate nešto za reći, govorite iskreno iz srca. To će očistiti zrak i stvoriti put za novi početak.

Nastavak na idućoj stranici…

Pages: 1 2