OVAN – VELIKI GODISNJI HOROSKOP za 2023. godinu – prilika da saznate SVE o vasoj SUDBINI u narednih 12. meseci!

OVAN – VELIKI GODISNJI HOROSKOP za 2023. godinu – prilika da saznate SVE o vasoj SUDBINI u narednih 12. meseci!

07/12/2022 Off By Admin

Ovan je znak koji nikada nece popustiti njegovi ciljecvi su jasni i onoga sto jesebi zacrtao nikada nece odustati. Uvijek je spreman da se bori za srecu ali ovaj veliki godisnji horoskop otkriva mu tajne njegove sudbine.

OVAN

POSAO

Ovan je uvijek znacio za vodju zodijaka, ali vam ne ide sve onako kako vi zelite. Sudbina vam  ne donosi mnogo srece , mada se trudite kao niko da osvtarite svoje poslovne ciljeve. Vi imate veliku vjeru u sebe u nikada necete odustati onoga sto vama nesti znaci u zivoti. Vi imate velike imabicije, uvijek pokusavate da se izborite za svoje ciljeve i vi necete tako lako odustati.

Ovnovi su uvijek bili hrabri i uporni ljudi.

Sreca vam okrene ledja, ali vi nastavljate da se borite za svoju srecu. Vama je jako bitno da sve postignete sami jer vi ste ponosan zodijak koji nikada nece prestati da se nada svojoj sreci. Vi mozete da sluzite kao primjer mngogima jer vi ste bice koje sve sto cini cini posteno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Tezak jemposlovni put pref vama , jer u narednih 12. mjeseci vi cete morati sa mnogim padovima da se susrecete.

Sudbina ovna nije uvijek bila prcena samo srecom, ali tokom mjeseca marta naredne godine sve ce da vam krene na bolje. Na poslovnom polju vi cete imati veliku srecujer vi cete ostvariti velike poslovne poduhvate koji ce vam samo srecu donijeti.

 

Vi cete biti zadovoljni desavanjima koja su pred vama,jer u mjesecu martu sv ce da vam krene na bolje. Vi cete imati mnogo srece i samim tim i velike novce zaraditi. sreca ce vam biti naklonjena kao nikada do sada. U narednoj godini vi cete se obgatiti je pred vam je jedan dug period u kojem cete imati priliku da zaradite velike novce

LJUBAV

OVNOVI  U VEZI:

Ljubav je nesto sto je vama uvijek davalo veliku snagu, snag da se borite za svoju ljubavnu srecu kao niko drugi. Mnogo cinite za svoju voljenu osobu jer vi ste naucili da cuvate i pazite ljude koje volite.

Vas partner nije uvijek bio na vasoj strani sto vas je mnoo povrijedilo. ali s vremenom ste pronasli mirnu luku,  i u vasoj je sad sve onako kako ste to imali u planu.

Ali za tu ljubav se i borite je vama vas partner zanci mnogo.

Nikada niste imali  sumnje  u voljenu osobu jer povjerenje koje izmedju vas vlada je ogromno. Jako vam je bitno da ljubav vlada u vasem zivotu i vi se nikada svoje srece necete odreci. Nazalost polovinom iduce godine dolazi do velikih promjena u vasoj vezi.

Vi cete donijeti jednu vaznu odluku u mjesecu avgustu naredne godine jer cete shvatiti da vas partner vara.

Nece vam biti lako jer vi cete imati velike planove sa voljenim bicem, ali sve ce da vam krene naopako. Pred vama su desavanja koja ce vas na kraju natjerati da zauvijek toj osobi kazete zbogom.

Ljubavna sreca cam okrece ledja i vi cete mnogo patiti. Ovan je znak koji pati u tisini, koji svoja osjecanja ne pokazuje lako. Pred vama je raskid koji ce uslijediti jer vi necte moci da oprostite. Ovan moze mnogo da trpi ali preko prevare nikada nece preci .

Desavanja koja su pred vama vamam ce slomiti srce, ali u mjeseu oktobru naredne godine vi cete imati mnogo srece jer cete napokon upoznati svoju srdnu dusu.

Sreca ce vama  biti i vise nego naklonjena

Jer sa tom osobom koju cete upoznati sve ce u zivotu da vam krene na bolje. Ovan je znak koji nikada ne gubi nadu u svoju srecu. Vrijeme je da ga ona nagradi za sve sto do sada dobro cinio.

Nastavak na sledecoj stranici…

 

Pages: 1 2