CIGANSKA KARTA koju izaberes  donosi BITAN SAVET –  KAKO da  IZBEGNES   SUZE,a  PRIVUCES LJUBAV?!

CIGANSKA KARTA koju izaberes donosi BITAN SAVET – KAKO da IZBEGNES SUZE,a PRIVUCES LJUBAV?!

12/12/2022 Off By Maja

Ciganske karte su uvijek mogle da predvide i dobro i  lose u nasim zivotima. Ove karte ti savjetuju kako da napokon privuces ljubav i kako da se udaljis od ljubavnih razocarenja koja su te do sada pratila.

CIGANSKA KARTA BROJ 1

Ti si osoba koja u ljubavi nije imala mnogo srece jer u tvom zivotu previse si svoje srce poklanjao pogresnim ljubavima. Ciganska karta koju si izabrao pokazuje i da si preko mnogo tog prelazio gdje si zapravo trebao da kazes kraj je. Ali ti si neko ko voli cijelim srcem i ko se nikada nece  odreci ljubavne srece. Tvoj optimizam je nesto na cemu ti drugi samo mogu zavidjeti jer mnogi bi ljubavi do sada okrenuli ledja. Ti si osoba koja se se uvijek nada, i koja uvijek zeli da samo vidi ono dobro u partnerovoj dusi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ali upravo to te kosta na kraju kosta najvise boli. Ciglanska karta koju si izabrao pokazuje na to da ti kao prvo moras da dobro procjenis osobu, prije nego sa tom osobom stupis u vezu. Ne zvuci romanticno ali jako je bitno da procjenis osobu prije nego joj poklonis svoje srce. Ciganska karta tebi donosi savjet a samo ti mozes odluciti da li ces taj savjet poslusati ili ne. Ljubav ce tebi doci ali i kada dodje dobro obrati paznju na sve, prije nego sto ponovo brzopleto poklonis svoje srce.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Pages: 1 2