Pred ovim znacima je VELIKA TUGA jer njihov zivot ce se promjeniti iz korijena!

Pred ovim znacima je VELIKA TUGA jer njihov zivot ce se promjeniti iz korijena!

12/12/2022 Off By Maja

Pred ovim znacima je velika tuga jer njih ce razocarati osoba kojoj vjeruju najvise. Sve se mijenja ali nazalost samo na gore. U narednom periodu njima nece lako biti.

OVAN

Vi ste bez imali sumnje zodijak koji je uvijek znao da se zauzme za sebe ali i za ljude koje iskreno voli. Nikada niste bili neko ko je mislio samo na sebe jer vi ste srecu uvijek znali da dijelite. Tuga vas u zivotu nije zaobilazila ali isto tako ste znali da joj se suprostavite. Mnoga desavanja koja su iza vas jako tesko su vam pala, ali vi nikada niste zeljeli da to neko primjeti. Ponosni ste i necete dozvoliti da se neko sladi vasim problemima. Vama u zivotu nije uvijek lako ali postoje osobe koje vam daju snagu da uvijek krenete naprijed. Dobri prijatelji su uvijek na vasoj strani, posebno jedna osoba kojoj slijepo vjerujete. Upravo sa tom osobom vama stize velika tuga.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

To je neko kome vi slijepo vjerujete i neko koga vise smatrate porodicom nego prijateljem. Mnogo ste toga zajedno prosli ali ta osoba ce vas izdati kao niko do sada. Pred vama je velika tuga koja ce vam slomiti srce jer vas ocekuju promjene sa kojima cete se samo tesko moci pomiriti. Neko kome vjerujete najvise vama nanosi veliku bol koju necete moci oprostiti. Velika tuga je pred vama jer to je neko u koga ste uvijek vjerovali i kome ste sve svoje tajne povjerili. Izdaja koja je pred vama donosi vam veliku bol jer jedno veliko prijateljstvo se blizi kraju. Ali imati cete srecu u nesreci jer ce vas najbolji prijatelj napokon pokazati svoje pravo lice. Tuga ce vas pratiti ali vi ste jaka osoba koja ce i ovaj zivotni izazov uspjeti savladati.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Pages: 1 2