Horoskop za četvrtak, petak i subotu: Teški dani dolaze Jarčevima!

Horoskop za četvrtak, petak i subotu: Teški dani dolaze Jarčevima!

14/12/2022 0 By Admin

Horoskop za četvrtak, petak i subotu loše vesti donosi pripadnicima znaka Jarca…

OVAN

Dragi ovnovi, vi ćete tokom narednih dana biti lepo raspoloženi, jer su vam zvezde namenile sreću. Prvo vam naredni dani donose nešto pozitivno na poslu, pa vas posle toga očekuje jedan mali novčani dobitak.

BIK

Dragi bikovi, vi ćete tokom narednih dana biti veoma loše raspoloženi, jer će vam postati jasno da neke osobe nisu onakve kakvim se predstavljaju. Neke osobe do kojih vam je stalo će vas jako mnogo razočarati sa određenim postupcima.

BLIZANCI

Dragi blizanci, horoskop za četvrtak, petak i subotu otkriva da vas očekuje nešto zaista sjajno. Očekuje vas promena situacije na planu vaše veze. Vama će se na planu ljubavi desiti neke stvari zbog kojih ćete imati razloga za iskrene osmehe.

PRIDRUŽI SE U NAŠU GRUPU I PRATI NAS SVAKI DAN! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Dragi rakovi, vama će naredni dani biti veoma naporni, a to se posebno može reći za petak. Upravo će vam petak doneti toliko mnogo obaveza da tokom njega nećete imati vremena čak ni za odmor. Naredni dani vam neće ispuniti očekivanja.

LAV

Dragi lavovi, vi ćete tokom narednih dana moći da se izborite za velike uspehe i u to nema nikakve dileme. Tokom narednih dana će vam položaj planeta odgovarati, a vama će isto tako i zvezde biti naklonjene. Vama će naredni dani biti sjajni.

DEVICA

Drage device, vaš partner je nedavno učinio nešto jako nepromišljeno, a vama će tokom narednih dana postati jasno o čemu je tačno reč. Nažalost, vi ćete upravo zbog toga tokom narednih dana skoro pa u potpunosti izgubiti poverenje u voljenu osobu.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2