IVANA: Zena sa velikim SRCEM i jos ljepsom dusom! Ona je JEDINSTVENA jer niko ne moze da bude kao ona!

IVANA: Zena sa velikim SRCEM i jos ljepsom dusom! Ona je JEDINSTVENA jer niko ne moze da bude kao ona!

14/12/2022 Off By Maja

Ime Ivana je biblijsko ime i zenski je oblik imena Johannes, koji je zastupljen u zemljama slavenskog govornog podrucja. Ovo ime se na drugim jezicima moze tumaciti kao Bog je milostiv, i kao rodjene koje se predstavlja kao dar od Boga.

Ime Ivana je u raznim varijantama zatupljeno kod nas, ali ova zena zasista i jeste dar od Boga kako njeno ime i moze da se tumaci. Zena koja nosi ime Ivana je uvijek bila nesto posebno, jer ovo je zena koja se zauzima za sebe kao malo ko drugi. Istina je da je ona zena velikog srca i velike duse, i neko ko ce se uvijek zauzeti za druge. Ali sa njenm emocijama se ne mozete igrati jer ona vrlo dobro zna da procjeni ukoliko neko ima lose namjere sa njom. Jedinstvena je po mnogo cemu jer zena koja nosi ime Ivana nikada nece zarad svoje koristi preci preko svojih principa.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ona se bori za svoj usrecu posteno, samo tako je i naucila. Njeno misljenje niko ne moze da promjeni jer ona kada sebi nesto zacrta, tako mora i da bude. Pomalo je tvrdoglava ali uvijek na svoju stetu. Ovo je jaka zena koja je naucila da se suprostavi svakom zivotnom izazovu jer naucila je da bude jaka i kada je njoj najteze. Njena ljepota je opet nesto posebno jer Ivana posjeduje harizmu i ljepotu kao malo koja druga zena. Ona je svjesna svoje ljepote i svjesna je da joj mnogi na toj ljepoti zavide. Ali nikad se ona nije zamarala tudjim misljenjem jer ova zena zivi svoj zivot onako kako ona zeli. Ali ona nikada nece napraviti nesto sto bi moglo povrijediti druge osobe, posebno osobe koje njoj nesto u zivotu znace.

Zena koja nosi ime Ivana je ponosna zena, zena sa svojom stavovima i principima.

Mnogo je prosla kroz zivot jer nju zivot nikada nije mazio. Uvijek je morala da se posteno i sa mnogo truda izbori za svoju srecu. Ali to je nju napravilo jakom osobom koja je danas. Emotivna je i nikada nece drugima odmoci. Ukoliko vam ona ne moze pomoci, budite sigurni da vam nece ni odmagati. Kao i svaka zena zna da cijeni svoju ljepotu i na nju je ponosna. Svjesna je da moze da bude prava zavodnica ali ona je zena koja je uvijek vjerna samo jednoj osobi. To je nesto sto je krasi jer kada ona zavoli, ona voli cijelim srcem. Uvijek je vjerna svom partneru jer  za nju je ljubav nesto sto ste postuje.

Ona je isto tako iskrena prijateljica koja ce uvijek biti tu za osobe koje joj znace u zivotu.

Ona je majka, sestra, prijateljica i najodaniji partner kojeg mozete pozeljeti.  Nikada ljude koji joj znace u zivotu nece prevariti, nece slagati jer odlicje njenog karaktera je njena velika iskrenost. Sreca je imati nju na svojoj strani jer tada mozete biti sigurni da pored sebe imate nekoga ko vas iskreno voli. Zena koja  nosi ime Ivana nije naucila da se igra sa tudjim emocijama i na to uvijek moze biti samo ponosna. Ko nju ima na svojoj strani, ima cijelo bogatstvo.