Horoskop za petak, subotu i nedelju: Device čekaju prelepa dešavanja!

Horoskop za petak, subotu i nedelju: Device čekaju prelepa dešavanja!

15/12/2022 0 By Maja

Horoskop za petak, subotu i nedelju otkriva svim znacima šta im dolazi…

OVAN

Dragi ovnovi, tokom narednh dana ćete uspeti da rešite brojne probleme. Ne samo da ćete uspeti da rešite poslovne probleme nego vas očekuju i neka dešavanja na planu ljubavi koja će vas bez bilo kakve dileme jako mnogo obradovati.

BIK

Dragi bikovi, tokom narednih dana vas očekuju negativna dešavanja za koja će biti odgovoran vaš partner. Upravo će vaša voljena osoba učiniti neke postupke koje ne bi trebala da čini i ona će vam sa njima naneti jako veliku tugu.

BLIZANCI

Dragi blizanci, naredni dani vam donose jako mnogo mira i vi ćete tokom njih moći da se opustite. Vi ćete zapravo tokom narednih dana imati jako mnogo slobodnog vremena, a to vreme svakako da trebate iskoristiti za odmor.

PRIDRUŽI SE U NAŠU GRUPU I PRATI NAS SVAKI DAN! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Dragi rakovi, vi ćete tokom narednih dana biti loše raspoloženi. Prvo ćete napraviti jednu veliku grešku na poslu, pa vas onda posle toga očekuju veoma ozbiljni ljubavni problemi. Vi ćete biti jako nervozni zbog onoga što vam stiže.

LAV

Dragi lavovi, horoskop za petak, subotu i nedelju otkriva da ćete imati jako mnogo razloga za veliku sreću. Naredni dani vam ne donose nikakve probleme nego vam donose samo razloge za sreću. Vama će se desiti jako mnogo toga dobrog.

DEVICA

Drage device, vi ćete tokom narednih dana moći da dobijete sve što poželite. Vas će svuda pratiti sreća zvezda, a isto tako će vam naredni dani doneti neke razloge za sreću koje vi sada ne možete očekivati. Petak, subota i nedelja će vam biti prelepi.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2