IZABERI PISMO i saznaj svoju ZIVOTNU PORUKU za KRAJ 2022-te godine!

IZABERI PISMO i saznaj svoju ZIVOTNU PORUKU za KRAJ 2022-te godine!

15/12/2022 Off By Maja

Izaberi pismo i saznaj sta te uskoro ceka!

 

PISMO BROJ JEDAN:

Mada to cesto ne zelis da priznas , ti si osoba koja je mnogo emotivna i koja nikada ne zeli da povrijedi druge. Mozda si ponekad i previse dobar na svoju stetu, jer dok ti obaracas paznju na svacija osjecanja, tvoj mnogi i ne primjecuju. Jednim dijelom si i sam za to kriv, jer si nekim osobama koje te okruzuju posto previse dozvolio. Vrlo lako popustas , jer ne zelis da ulazis  u nesuglasice.

Osoba si koja je zeljna mira i harmonije, i koja po tom principu i zivi.

U tome nema nista lose, ali ti moras malo vise da obratis paznju i na svoja osjecanja. Iza tebe su velika razocarenja, jer nisi u pravom momentu zna da se zauzmes za sebe. Pismo koje si si izabro ima jasnu poruku, a to je da ti moras da pocnes da malo vise mislis na sebe i na svoju srecu. Prestani da oprastas ljudima koji to nisu zasluzili, jer samo tako im pruzas sansu da te ponovo razocaraju. Ti si u dusi dobra osoba koja ce u zivotu imati mnogo vise srece ukoliko se vise zauzme za sebe.

 

PISMO BROJ DVA:

Skromnost je kako tvoja velika vrlina, tako i tvoja velika mana. Previse si skromna osoba koaj u zivotu zbog toga zna da propusti najbolje prilike. Uvijek nastojis svakome da pomognes, ali ti pri tome sebe cesto stavljas na drugo mjesto. Nikada nisi previse mislio samo na sebe, uvijek su ti drugi bili na neki nacin preci. To mora da se promjeni zarad tvoje srece koju ti cesto prepustas drugima.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Vrijeme je da i ti budes sretan,i pismo kojeg si izabrao ima jasnu poruku.

Uvijek je liepo pomoci drugima, ali ne dozvoli nikada da tvoja sreca zbog toga ispasta. Sebi si najpreci, i tako moras i da pristupis  nekim stvarima.Tebe ce u buducnosti velika sreca pogledati ukoliko se vise budes fokusirao na stvari koje tebe cine sretnim. Naravno da se ti ne mozes promjeniti iz korijena, jer ti ces uvijek pomagati drugima. Ali, pri tome nikada ne zaboravi na sebe, jer tome si mnogo tezio u zadnje vrijeme.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Pages: 1 2