Nedelja će biti predivna OVIM znacima, dok Vagama neće biti lako!

Nedelja će biti predivna OVIM znacima, dok Vagama neće biti lako!

17/12/2022 Off By Admin

Nedelja će nekim znacima doneti lepe trenutke…

OVAN

Dragi ovnovi, vi ćete tokom nedelje moći da se opustite i da uživate. Nedelja vam ne donosi ništa loše nego vam donosi samo mnogo toga dobrog, a vama će posebno mnogo značiti neka dešavanja koja vas očekuju na planu ljubavi.

BIK

Dragi bikovi, vi nedelju trebate iskoristiti za odmor, jer vam je odmor trenutno i više nego potreban. Vi se u poslednje vreme ne odmarate dovoljno i baš zbog toga biste višak slobodnog vremena tokom nedelje trebali iskoristiti za odmor.

BLIZANCI

Dragi blizanci, situacija na planu vaše veze neće postati bolja sve dok vas vaš partner bude lagao. Vaša voljena osoba zaista nije iskrena prema vama i vi nešto povodom toga svakako da trebate učiniti. Vi ne smete ništa prepuštati slučaju.

PRIDRUŽI SE U NAŠU GRUPU I PRATI NAS SVAKI DAN! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Dragi rakovi, vama će nedelja doneti mnogo mira i razloga za veliku sreću. Vama se ništa negativno neće dešavati, dok vas razlozi za sreću očekuju zbog nekih postupaka osoba do kojih vam je jako mnogo stalo.

LAV

Dragi lavovi, vama će nedelja biti teška zbog jednog postupka vašeg partnera. Vaša voljena osoba će učiniti nešto što ne bi trebala da čini i ona će vam pokvariti raspoloženje. Zaista vas očekuje veoma naporan dan.

DEVICA

Drage device, tokom nedelje vas očekuju kako lepa, tako i negativna dešavanja. Vama hoće teško pasti nesuglasice koje vas očekuju sa jednom vašom dragom osobom, ali će vam vaš partner sa jednim postupkom svakako popraviti raspoloženje.

Nastavak na sledećoj stranici…

Pages: 1 2