IZABERI  SIMBOL  ZIME i saznaj svoju BUDUCNOST  – jedna je znak da ces  predstojece PRAZNIKE PAMTITI DO KRAJA ZIVOTA!

IZABERI SIMBOL ZIME i saznaj svoju BUDUCNOST – jedna je znak da ces predstojece PRAZNIKE PAMTITI DO KRAJA ZIVOTA!

18/12/2022 Off By Maja

PAHULJA

Ti si osoba kojoj u zadnje vrijeme nije islo sve po planu, ali ti i dalje pokusavas da ostvaris ono sto si naumio. Posebno kada je novac u pitanju, zelis da postignes mnogo. Nisi pohlepna osoba, ali novac ti je nophodan, i ti se ne plasis da zasuces rukave i da se za isti posteno boris. Do sada te velika sreca nije pratila kada je posao u pitanju, ali ti se trudis koliko mozes, i nadas se najboljem. Iza tebe su velika razocarenja, i lazna obecanja kada je tvoj poslovni zivot u pitanju, ali ti pokusavas da postignes svoje ciljeve.

Osoba si koja nikada lako nije odustajala, jer ti znas da se za svoju srecu moras  boriti.

Mada su iza tebe velika razocarenja, u predtojecim praznicima tebe samo velika sreca ocekuje. Ti ces dobiti jednu nivu poslovnu ponudu, i od tog momenta se u tvom zivotu sve pocinje mijenjati na bolje. Pred tobom je velika sreca, jer upravo ti je bolji posao i potreban. Sa novim poslom dolaze i novcani dobici koji su ti potrebni. Pred tobom je jedan period u kojem ce sve poceti da se mijenja na bolje. Velika poslovna sreca je pred tobom koja ce ti omoguciti da se priblizis svom cilju.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SNJESKO

Uvijek ti je ljubav bila na prvom mjestu, i ti si mnogo cinio kako bi pronasao svoju ljubavnu srecu. Ali, ta ljubavna sreca ti nije uvijek bila naklonjena. Mada su iza tebe ljubavna razocarenja, ti nikada nisi odustao da se nadas iskrenoj ljubavi. Ljubav ti je jako bitna, i za nju se boris, i u nju ne prestaje da vjerujes.

Praznici tebi donose ljubav kojoj si se uvijek nadao.

Pred tobom je jedan susret , ali ne sa bilo kim vec sa tvojom srodnom dusom. Pred tobom je velika ljubavna sreca kojoj se nisi zelio prestati nadati. Susret sa osobom tvog zivota mnogo ce da promijeni, i ti ces napkon pronaci ljubav o kojoj si uvijek sanjao. Praznici koji dolaze tebi donose iskrenu ljubav.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Pages: 1 2