NAJSRECNIJI ZODIJAK: Mnogima ce ponedeljak biti naporan,ali samo jednom znaku srecan!

NAJSRECNIJI ZODIJAK: Mnogima ce ponedeljak biti naporan,ali samo jednom znaku srecan!

18/12/2022 Off By Maja

Ponedeljak će pripadnicima znaka Lava biti veoma naporan dan…

OVAN

Dragi ovnovi, pred vama je jako miran dan koji vam neće doneti ništa posebno bitno. Vama zaista nedelja neće započeti na preterano važan način, jer vas ne očekuju nikakva posebno važna dešavanja. Vama će na trenutke biti čak i dosadno.

BIK

Dragi bikovi, vama početak nedelje donosi neke probleme. Vi ćete prvo imati problema na poslu, pa vas onda očekuju brojne nesuglasice sa vašim partnerom. Vi ćete tokom celog dana osećati jako veliku nervozu.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vi trebate povesti računa o tome kome govorite bitne stvari o vama. To trebate učiniti zbog toga što neke osobe znaju mnogo toga važnog o vama, a a neke osobe bi vas već sutra mogle izdati. Budite veoma oprezni.

PRIDRUŽI SE U NAŠU GRUPU I PRATI NAS SVAKI DAN! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Dragi rakovi, ponedeljak će vam doneti veoma lepe trenutke, dok vas tokom njega ništa loše ne očekuje. Pred vama je zapravo jedan od lepših dana u poslednje vreme tokom kojeg ćete imati osećaj da je za vas sve moguće.

LAV

Dragi lavovi, ponedeljak će vam biti pakleno težak. On će vam doneti jako mnogo problema i to na mnogim planovima vašeg života. Vi zaista ni malo nećete moći da budete zadovoljni sa načinom na koji će vam započeti nedelja.

DEVICA

Drage device, vaš partner ne može zamisliti svoj život bez vas i zbog toga vi nemate razloga da sumnjate u njegovu ljubav. Vaš partner vas zaista mnogo voli, a on se ponaša čudno u poslednje vreme zbog toga što ima nekih problema za koje vi ne znate.

Nastavak na sledećoj stranici…

Pages: 1 2