Ponedeljak brojne brige donosi Ovnovima, dok OVE znakove čeka lep dan!

Ponedeljak brojne brige donosi Ovnovima, dok OVE znakove čeka lep dan!

18/12/2022 Off By Admin

Ponedeljak neće doneti Ovnovima ono čemu se nadaju…

OVAN

Dragi ovnovi, pred vama je jako težak dan koji vam neće doneti ono čemu se nadate. Vas tokom ponedeljka očekuje jakom nogo problema i zbog tih problema ćete biti pod jako velikim stresom. Vama zaista neće biti apsolutno ni malo lako.

BIK

Dragi bikovi, vi biste trebali početi da vodite mnogo više računa o sopstvenoj sreći, jer to u poslednje vreme zaista ne činite. Vi ste se posvetili sreću dragih osoba i zbog toga zapostavljate sopstvenu sreću što ni u kojem slučaju ne biste trebali činiti.

BLIZANCI

Dragi blizanci, ponedeljak će vam doneti neke probleme sa kojima nećete moći lako da izađete na kraj. Nažalost, vama ponedeljak neće biti lep nego će vam biti veoma naporan i težak dan.

PRIDRUŽI SE U NAŠU GRUPU I PRATI NAS SVAKI DAN! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Dragi rakovi, vi ste prema vašim dragim osobama jako iskreni, ali vaše drage osobe nisu iskrene prema vama. Mnoge osobe od vas skrivaju veoma važne stvari, a vama neće biti ni malo lako kada budete saznali za neke postupke osoba do kojih vam je stalo.

LAV

Dragi lavovi, ponedeljak vam donosi jako mnogo radosti. Prvo će vam se desiti nešto pozitivno na poslu, pa vas onda očekuje nešto divno i na planu ljubavi. Konačno je pred vama dan koji će vam doneti isključivo sreću.

DEVICA

Drage device, pred vama je jako miran dan tokom kojeg ćete imati jako mnogo slobodnog vremena. Zaista vam se tokom ponedeljka ništa posebno bitno neće dešavati, ali ono što je za vas najvažnije jeste to da će vas svi problemi zaobići.

Nastavak na sledećoj stranici…

Pages: 1 2