PRAZNICNI HOROSKOP za SVE ZNAKOVE:  LJUBAV, POSAO, ZDRAVLJE – evo sta vas ceka do KRAJA  DECEMBRA i u PRVIM DANIMA JANUARA!

PRAZNICNI HOROSKOP za SVE ZNAKOVE: LJUBAV, POSAO, ZDRAVLJE – evo sta vas ceka do KRAJA DECEMBRA i u PRVIM DANIMA JANUARA!

18/12/2022 Off By Maja

Donosimo vam precizan horoskop za sve znakove. Evo sta svakog zodijaka ocekuje u predstojecim praznicima, ali i u novoj godini.

OVAN

POSAO

Dolaze praznici. Dragi ovnovi, poslovne promjene vas ocekuju jos na samom  pocetku mjeseca januara. Spremni ste za nove poslovne poduhvate, i promjene ce vam dobro doci, jer one sa sobom donose i vecu zaradu koja vam je potrebna.

Pred vama je period u kojem ce vam mnogo toga poci za rukom.

Nova godina sa sobom donosi novi pocetak koji ce vam pomoci da vase finansije upravite u pravom smijeru. Sreca je na vasoj strani.

 

LJUBAV

ZA OVNOVE KOJI SU VEZI:

Kraj godine i sami pocetak naredne godine u vasu vezu donose samo divne trenutke sa voljenom osobom. Razloga za brigu necete imati, jer pred vama je jedan miran i harmonican period.   Praznici ce biti sansa za uzvianje.

Vi cete biti zadovoljni sa svim desavanjima koja su pred vama.

Vrijeme je za veliku srecu koja vas nece tako lako napustiti. Do sada ste morali da se suocite sa velikim problemima u vasoj vezi,ali sada dolazi red da se kolo srece okrene. Mnogo ste voljeni, mada vam mozda voljena osoba to uvijek tako ne pokazuje. Praznici ce mnogo toga promeniti.

ZA SLOBODNE OVNOVE:

Vrijeme dolazi u  kojem cete vi blistati od srece. Pred vama je period u kojem ce doci do jednog poznanstva koje ce vas oduseviti. Ljubav na prvi pogled ili ne, pred vama je susret sa vasom srodnom dusom. Nova godina donosi novu ljubav u vas zivot. Praznici vama donose lepe stvari.

 

ZDRAVLJE:

Vase zdravlje ce vas oslicno sluziti, i vi zaista razloga za brige necete imati.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

POSAO

Dragi bikovi, sa nekim desavanjima na polsovnom polju necete moci biti zadovoljni. Pred vama su problemi sa kojima cete se uskoro morati suociti. Velike ambicije vas krase, ali nece vam poci za rukom da ostvarite svoje namjere.

Pred vama je jedan period u kojem cete morati da napravite drasticne promjene ukoliko zelite da napredujete.

Vrijeme je za donosenje novih odluka koje ce vasu karijeru okrenuti ka pravom pravcu. Vase finansije ce se popraviti ukoliko malo vise budete rizikovali na poslovnom polju. Budite odvazni i dokazite svima koliko vi mozete postici, samo ako to i dovoljno zelite.

 

LJUBAV

ZA BIKOVE KOJI SU U VEZI:

Slijedi vam jedan period u kojem ce doci do vecih nesuglasica sa voljenom osobom. Sa nekim postupcima voljenog bica necete biti zadovoljni, ali vec duze vrijeme se mnoge stvari ne odvijaju onako kako vi zelite.

Vasa veza kao da prolazi kroz veliku monotoniju, i vi cete zajedno morati na tome da poradite.

Pocetkom godine ce vam poci za rukom da rijesite svoje probleme koji ce vas do tada pratiti. Oboje cete pokusati da se izborite za vasu vezu do koje vam je oboma mnogo stalo. Ljubavna sreca ce vas na kraju ipak pogledati.

ZA SLOBODNE BIKOVE:

Jedna osoba ce vam priznati svoju ljubav, ali vas to nece mnogo oduseviti. Vase srce kuca za jednu drugu osobu koja vam se u ovom trenutku cini nedostizna. Ipak, u periodu koji je pred vama poci ce vam za rukom da osvojite srce te osobe. Ali, pazite da na povrijedite  necija osjecanja ,jer jos nekome lezite na srcu. Praznici mogu da donesu mnogo toga.

 

ZDRAVLJE

Najprece je da pokusate zaobici stresne situacije. One su te koje vam stvaraju najvece probleme.

 

 

BLIZANCI

POSAO

Dragi blizanci, zadnji dani decembra vama donose priliku za poslovno unapredjenje. Pred vama je jedna vazna odluka koju cete morati donijeti, jer pocetkom januara vec treba da nastupe promjene. Bicete odlucni, ali i sretni za ukazanu priliku da poboljsate vase financije.

Nije vam mnogo toga u zadnje vrijeme polazilo za rukom, ali sada dolazi period u kojem cete moci da budete zadovoljni.

Poslovne promjene slijede koje ce vam donijeti nove obaveze, ali i koje ce vama biti samo od velike koristi. Necete imati razloga za brigu, jer nova godina vama donosi samo uspjesne trenutke kada je vas posao u pitanju.

 

LJUBAV

ZA BLIZANCE KOJI SU U VEZI:

Pred vama je jedan  sretan period u kojem cete vi iskreno uzivati. Sa voljenom osobom rijesevate najvece probleme, i to ce  vasu vezu samo ojacati. Slijede dani srece i divnih trenutaka.

Kraj decembra vama donosi predivne momente za koje ste se vi mnogo trudili.

Ne odustajete od svoje ljubavi, uprkos svim problemima koji vas ponekad zadese. Vi cete biti sretni, a to je ono najvaznije.Necete imati povoda za brigu, jer sretni dani su pred vama. Nova godina donosi takodjer samo sretne trenutke.

ZA SLOBODNE BLIZANCE:

Mada niste jos spremni da se upustate u novu vezu, jednoj osobi necete moci odoljeti. Pred vama je jedan susret koji ce vas oduseviti, jer vi cete sresti osobu koja ce vas u novoj godini uciniti najsretnijom osobom. Vrijeme je za nove ljubavne pobjede. Praznici ce biti period za vas i vasu srecu.

 

ZDRAVLJE

Pokusajte da pronadjete malo vise vremena za sebe. Potreban vam je mir i malo vise opustanja.

 

RAK

POSAO

Dragi rakovi, pred vama je period u kojem cete vi moci biti zadovoljni sa svim desavanjima koja su pred vama. Poci ce vam za rukom da ostvarite svoje poslovne namjere, i vase finansije ce se za mnogo poboljsati.

Mnogo se trudite, ali period koji je pred vama dokazat ce vam da se je taj trud isplatio.

Kraj godine vama donosi predivne vijesti po pitanju vasih finansija, ali i u novoj godini vi cete blistati od srece. Napokon cete moci da se udaljite od svog stresa kojeg ste imali do sada. Vama ce na poslovnom polju sve polaziti za rukom u  periodu koji je pred vama. Praznici ce vama doneti veliku radost.

 

LJUBAV

ZA RAKOVE KOJI SU U VEZI:

Zadnji dani decembra vama donose ljubavnu srecu u kojoj cete vi itekako uzivati. Pred vama je period koji sa sobom donosi zasluzenu srecu za koju ste se tako dugo trudili. Nisu vam uvijek cvjetale ruze, ali vi ste uspjeli da se izborite za ljubav osobe koju volite. Neka praznici budu prilika da mislite na sebe.

Pred vama su divni dani u kojima cete jos jednom shvatiti koliko ste voljeni.

Vas partner ce vas ugodno iznenaditi pocetkom januara, i samim tim jednu vasu veliku zelju ispuniti. Niko sretniji od vas nec biti, jer takvom potezu se nikada niste mogli nadati. Veliki ste sretnik.

ZA SLOBODNE RAKOVE:

Velike promjene vas ne ocekuju, ali vi cete ipak biti sretni i zadovoljni sa sobom. Niste spremni da se upustate u novu ljubavnu romansu, ali trenutno nije ni pravo vrijeme za to. Dani koji dolaze bice mirni, ali upravo to vam je i potrebno.

 

ZDRAVLJE

Povremena glavobolja nece vam mnogo  smetati, inace vase zdravlje ce vas dobor sluziti.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2 3