DJEVICA je onaj zodijak koji UVEK PRVI PRUZA RUKU i PRIZNAJE kada POGRESI!

DJEVICA je onaj zodijak koji UVEK PRVI PRUZA RUKU i PRIZNAJE kada POGRESI!

09/11/2023 Off By Maja

DJEVICA JE STRASTVENA, HUMANA,  VELIKODUŠNA, BRIŽNA I UVIJEK POUZDANA…

Otvoreno pruža podršku, iskazuje svoje pohvale, razvija svoj osjećaj odgovornosti i stvara realnu sliku o sebi i svojim mogućnostima.  Samouvjereno stvara zdravu porodičnu atmosferu, koja je zasnovana na međusobnoj ljubavi, podršci i velikom razumijevanju.

 Uvijek je usmjerena prema zacrtanom ličnom i profesionalnom cilju.

Uvjerena je da svojim riječima može motivisati  svoje prijatelje i pružati im samopouzdanje  zajedno sa drugim pozitivnim osobinama i navikama.  Uvijek ulazi u toplo porodično okruženje, uživa u svakodnevnim razgovorima i uvijek svoj život čini uspješnim i zadovoljnim, te postavlja ciljeve koji su realni i ostvarivi.

  Odgovara joj jednostavan tempo života koji je prilagođen načinu življenja.

Izražava uvijek ono što osjeća, jako je osjetljiva i voli kad posvećuje pažnju svom okruženju.  Stvara dobre navike i daje sve od sebe, kako bi sve postalo stvarnost.

Djevica posjeduje osobine plemenitog karaktera, poduzetnog duha, sretnog temperamenta i vedrog uma.

Njena sreća je uvijek zagarantovana i prepušta se njoj kako bi što više uživala.  Uživa u trenucima svog života , jer joj je on divan i iskorištava ga na najbolji način. Voli kad je u društvu  i u  centru pažnje.

Želi skoro svaki svoj trenutak iskoristiti za stabilizaciju emotivnog života i što više provoditi uz osobu koju voli.

Uživa  kad se nalazi sa osobom koju voli i uvijek je spremna za stvaranje romantičnih ugođaja.  Stabilna je, puna razumijevanja, a najviše skromnosti. Njena velikodušnost je uvijek na usluzi, jer je uvijek brižna i jako osjetljiva.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2