SELMA – ODANA i VERNA zena koja MUSKARCE moze da VRTI oko MALOG PRSTA!

SELMA – ODANA i VERNA zena koja MUSKARCE moze da VRTI oko MALOG PRSTA!

20/12/2022 Off By Maja

ZNACENJE IMENA SELMA je     zdrava, bezbedna i sigurna…

 

Zato je   dobro poznato da su zene  koje nose ovo ime snazne i jake. Zene koje dobro  znaju sta zele.  Moramo da dodamo  da  je inace u nasem narodu   rec  “Selam”   nacin da se neko pozdravi…

Moramo da kazemo da  su zene koje nose ovo ime     zene koje ce biti u stanju da se bore za ono sto zele. Nikad im nece pasti na pamet da nekome naude … Jer su ovo zene koje veruju u karmu. Zena koja ima ovo  ime dobro zna da se sve u  zivotu vrati onako kako smo mi uradili drugima i u to nema nimalo sumnje.

Selma je zena   kojoj je porodica na prvom mestu. Moramo da kazemo da ona tesko podnosi pomisao da u bilo kom smislu bude od bilo koga zavisna… Ali ono sto moramo da dodamo jeste da je ova zena pravi borac.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Ona nece dozvoliti sebi  da od bilo koga zavisi ni emotivno ni finansijski.Smatra se da ova zena  ostvari sve svoje snove onda kada pronadje svoju srodnu dusu. Muskarca koji ce je ceniti i  voleti onako kako ona zeli i kako zasluzuje, odnosno onako kako ona ume da voli.

Kada  se  zaljubi ova zena daje sve od sebe.

Cinice sve sto moze da tog muskrca usreci. Jos od ranog detinjstva ovoj zeni je usadjena ljubav prema domu i porodici i zato se i kaze da je ona sigurna. Ova zena nikad nece prevariti, pa cak ni u mislima a nije nikakva greska ako kazemo da je ovo  zena koja se na neki nacin plasi  greha. Ili, bolje da kazemo, ona je neko ko   greh izbegava uvek i u svakom slucaju. Vrlo je vazno da dodamo da  je SELMA zena za svakog muskarca.

Nastavak na sledecoj  strani…

Pages: 1 2