Za svakog ko je VEROVAO LJUDIMA, i zbog toga  MNOGO U ZIVOTU PATIO…

Za svakog ko je VEROVAO LJUDIMA, i zbog toga MNOGO U ZIVOTU PATIO…

21/12/2022 Off By Maja

 Sibali su me vetrovi sudbine,ali  evo me,

jos disem.

Samo ja znam kroz sta sam prosla,kroz kakvu golgotu…Znam i sta su mi pricali i sta su o meni pricali.Znam da je bilo mnogo malo onih koji su bili tu za mene i kojih se ticala moja patnja,koje su bolele moje suze.Kada coveku bude najteze mnogi nestanu i pobegnu, i mnoge prosto nije briga.

Kazu da ne  znas imas li prijatelja i da li te neko voli sve dok ne dodje do toga da ti dodju ruzni trenuci u zivotu.Tek onda se svi pokazu na delu.Mnogi  te potapsu po ramenu i kazu  da ce proci pa nastave svojim putem.

Mnogi kazu da te vole i da nisi sam u svemu tome,ali kada tu ljubav koja je sve, samo ljubav nije,  treba dokazati, okrenu se i odu i ponasaju se kao da te nikad nisu sreli,kamoli voleli.

Mnogi kazu bice tu i pomoci ce ti,ali kada dodje vreme da ti  to i dokazu na delu  samo ih nestane. Svi imaju svoj zivot, svoje obaveze, jedino si ti sam, prazan i usamljen, I na najgori nacin shvatis da si izdan.Barem se meni to desilo.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

To me iskustvo promenilo.Prestala sam da verujem ljudima.Prestala sam da marim za one koji ruzno o meni pricaju,jer prosla sam kroz svasta i nije ni cudo sto mi se sve ovo desava, i nije   ni cudo sto za mene sada kazu da sam postala hladna kao santa leda,jer dajem sve od sebe da takva budem.Da me vise niko ne moze udariti tamo gde me najvise   boli,

Da me vise niko ne moze povrediti i igrati se sa mojom dusom, sa mojim emocijama za koje ja odlicno znam da su ciste. Ja vise nikome ne verujem,ali nikome  i ne zelim zlo.I kraj sebe imam   mozda stotine njih ali malo je onih kojima verujem,i kojima pokazujem svoju nezniju stranu.Mnogi su me ujeli za srce.I zato sada sam  hladna santa leda, bar za one koji me ne poznaju.Tako je mnogo lakse.

Nastavak na sledecoj  strani…

Pages: 1 2