DRAGANA – Srce joj je veliko, a duša još veća, ona je poput ANĐELA!

DRAGANA – Srce joj je veliko, a duša još veća, ona je poput ANĐELA!

22/12/2022 Off By Maja

Dragana zaslužuje veliku sreću zbog svega onoga što čini. Ona je zapravo jedno jako plemenito biće koje zaslužuje sve najbolje…

 

Dani, meseci i godine prolaze, ali ona ostaje ista. Ona ostaje dosledna svojoj dobroti. Dragana jeste imala mali milion razloga zbog kojih je trebala da se promeni, ali ona nije želela da se promeni. Ona je ostala potpuno ista kakva je i bila. Ne treba njoj niko da govori to kako dobrota košta, jer ako to neko dobro zna, onda to ona zna. Nju je njena dobrota tako mnogo koštala u životu, a ona ju je pre svega koštala sreće. Međutim, ona se svoje dobrote nije odrekla. Ona to pre svega nije želela da učini, a ona to isto tako nije ni mogla da učini, jer u njenom srcu postoji i previše dobrote.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Dragana na svet gleda sa nekim drugačijim očima. Ona ne želi drugim ljudima da pronalazi mane kao što to mnoge druge osobe čine nego ona primećuje samo ono najbolje u ljudima. Ona smatra da svaki čovek poseduje jako mnogo kvaliteta. Dragana isto tako ne može da gleda tugu na licu drugih ljudi. Ona to ne može da čini zbog toga što je i sama mnogo puta bila tužna. Baš zbog toga ona pokušava da pomogne drugim ljudima u nevolji. Ona pomaže, jer to od nje zahteva njeno veliko srce.

Dragana je veoma nežna i emotivna. Nežnost kod nje svako može primetiti, a isto tako su emocije kod nje uvek prisutne. Nije potrebno Dragani previše toga kako bi bila srećna, ali njoj isto tako nije teško ni naneti tugu. Ona je jedno jako emotivno biće, ali se ona svojih emocija ne stidi. Ona prosto sa svojim emocijama otkriva pravu istinu o sebi, a istina je da je ona veoma dobar čovek.

Nastavak na sledećoj stranici…

Pages: 1 2