Horoskop za petak, subotu i nedelju: Jarčevi će dočekati lepe dane u svom životu!

Horoskop za petak, subotu i nedelju: Jarčevi će dočekati lepe dane u svom životu!

22/12/2022 Off By Admin

Horoskop za petak, subotu i nedelju otkriva pripadnicima znaka Jarca da ih očekuje mnogo toga dobrog…

OVAN

Dragi ovnovi, tokom narednih dana ćete biti loše raspoloženi. Ne samo da ćete imati problema vezanih za posao nego vas očekuju i brojne nesuglasice sa vašim partnerom, a vama će posebno teška biti nedelja, jer vas tokom nje čeka nešto zaista loše.

BIK

Dragi bikovi, situacija na mnogim planovima vašeg života će postati bolja tokom narednih dana i u to nema nikakve dileme. Prvo će se promeniti vaša poslovna situacija, pa vas posle toga očekuje nešto prelepo na planu ljubavi.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vaš partner će vas jako zabrinuti tokom narednih dana. On će prvo učiniti nešto nepromišljeno, pa će vam onda posle toga postati jasno da vas je voljena osoba dugo vremena lagala o nekim veoma bitnim stvarima.

PRIDRUŽI SE U NAŠU GRUPU I PRATI NAS SVAKI DAN! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Dragi rakovi, horoskop za petak, subotu i nedelju otkriva da ćete moći da se opustite i da uživate u veoma lepim trenucima. Naredni dani će vam doneti dešavanja koja će vas usrećiti, a vas će pre svega usrećiti nešto sjajno što vas očekuje u ljubavi.

LAV

Dragi lavovi, naredni dani vam donose kako lepe, tako i teške trenutke. Lepi trenuci vas očekuju zbog dešavanja na planu ljubavi vašeg života, dok dok vas veoma ozbiljni problemi očekuju zbog toga što će vas prosto pa izdati neke vaše drage osobe.

DEVICA

Drage device, tokom narednih dana ćete imati jako mnogo vremena za odmor. Zaista će vam naredni dani biti veoma mirni i vi ćete tokom njih moći da se opustite. Vi ćete naredne dane moći da iskoristite onako kako vam to najviše bude odgovaralo.

Nastavak na sledećoj stranici…

Pages: 1 2