ZATVORI OCI, i ZAMISLI ZELJU –  ono sto PRVO VIDIS na ovoj slici KRIJE TAJNU o tome hoce li se ZELJA OSTVARITI!

ZATVORI OCI, i ZAMISLI ZELJU – ono sto PRVO VIDIS na ovoj slici KRIJE TAJNU o tome hoce li se ZELJA OSTVARITI!

22/12/2022 Off By Maja

AKO SI PRVO UGLEDAO CVIJECE:

Ti si osoba koja nikada nije mnogo ocekivala. Uvijek si bio jedna skromna dusa koja je pokusavala da sve sama za sebe postigne.

Nikada tebe zivot nije mazio, ali ti nikada u svoju srecu nisi prestao vjerovati. Ti si bice koje se bori kako zna i umije. Tebi je jako bitno da u svom zivotu sve postignes sam.

Koliko god to neko smatrao losom idejom, to je tvoj put od kojeg ti ne odustajes.

Zelja  koju si zamislio je tako skromna, ali ona je ipak jedna od onih stvari koje tebi leze na srcu. Osoba si koja ne zeli mnogo , alo ova zelja tebi znaci mnogo vise nego sto bi ti to zelio priznati. Tvoja zelja ce se ostvariti, mada ne tako brzo kako mozda to cekujes, ali ona ce ipak postati sio tvog zivota.

Nikada nisi trazi previse, ali sa ispunjenjem ove zelje u tvom zivotu ce se promjeniti mnogo.

Pred tobom je velika sreca jer zelja koju si zamislio tebi znaci sve. Doci ce dan kada ce se tvoja zelja ostvariti. Istina je da ces morati jos malo sacekati da ona postane tvoja realnost, ali ona ce sve u tvom zivotu promjeniti na bolje.

Velika sreca tebe ocekuje koja ce  ti biti od velikog znacaja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Ti si dobra osoba koja je uvijek bila jako skromna, i tvoja zelja ce postati stvarnost. Sudbina ce tebe nagraditi za sva tvoja dobra djela, a bilo ih je na pretek.

Pages: 1 2