TEST  ZIVOTNIH  ZELJA: Ako POZELIS NESTO i  IZABERES SIMBOL saznaces da li ces to DOBITI ili se  NADAS UZALUD!

TEST ZIVOTNIH ZELJA: Ako POZELIS NESTO i IZABERES SIMBOL saznaces da li ces to DOBITI ili se NADAS UZALUD!

23/12/2022 Off By Maja

Najveca zelja? Sigurno je da imas bar jednu takvu, ako ne i vise njih!

 

Zamisli da postoji nacin, da uradis nesto i da ti se upravo ta najveca zelja ostvari, koliko bi to samo srece i mira unelo u tvoj zivot!

Ovo je totalno neobican test licnosti u kome ces samo na osnovu simbola moci da saznas mozes li da utices na ostvarenje te zelje, i ako mozes kako, i sa druge strane, da li je ta zelja neostvariva i  da li moras da se pomiris sa tim da se neke stvari, ma koliko ih ti zeleo nikada nece desiti! Simbol koji izaberes otkriva sve!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SIMBOL “A” :

 

Ti imas zaista veliku zelju do cijeg ce ispunjenja tesko doci. Jednostavno,ovog  puta si  zamislio zelju koja je velika, i na cije ispunjenje ne mozes da utices.  Bice zaista    potrebno dugo vremena da dodje do toga da ovo sto si pozeleo pocne da se ostvaruje…. Ali moramo da naglasimo da zelja ipak nije nemoguca,u smislu da nije moguce da se ostvari.

To je tvoja srecna zvezda ovog puta.I iako ne mozes da utices na to da se ostvari,mozes da se nadas da hoce… Jer je rec o ljubavi,i  to sto toliko dugo zelis ce se ostvariti,ali nazalost tek onda kada  prestanes da cekas njegovo ostvarenje. Iako ti sad deluje da nema sanse da ikada bude prekasno  za to,veruj nam na rec da ce,dok dodje do ostvarnja ove  zelje,tvoje srce biti voljeno od strane druge osobe.

 

 

SIMBOL “B” :

 

Velika je sansa  da si ovog puta zamislio zelju koja je na putu ka ostvarenju. Verovatno se radi o zelji koja se tice tvojih emocija, bilo da je rec o ljubavi ili jednostavno o  nekome do koga vam je stalo, u bilo kom smislu. Ova zelja se vec pocela polako ali sigurno ispunjavati…. Vase je samo da verujete da ce se to desiti pre nego sto ocekujete…. I da,naravno,jos vise volite osobu koje se ova zelja tice,jer su vam emocije svakako uzvracene.

Ako ste neko ko ima obicaj da se moli,onda  je sasvim dovoljno da ova zelja bude jedna od vasih molitvi… Jer ce svakako doci do njenog ispunjenja,a samim tim i do vase velike srece!

 

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2