KADA im SRCE PUKNE: Koji zodijaci  DUGO PATE, a koji  odmah NAKON RASKIDA ulaze u NOVE ROMANSE?!

KADA im SRCE PUKNE: Koji zodijaci DUGO PATE, a koji odmah NAKON RASKIDA ulaze u NOVE ROMANSE?!

09/05/2023 Off By Maja

Svako drugacije reaguje na prestanak emocija i na kraj veze.neko se povlaci u sebe, neko samo odlazi….

OVAN

Kad nestane emocija kod njih Ovan ce na svaki moguci nacin traziti izgovor kod njihove do juce voljene osobe i nece se obazirati kako ce oni podneti raskid. Vazno je da je njima potaman i da njima apsolutno sve odgovara kako se stvari odvijaju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Iako su njegova osecanja jaka i kada voli to se vidi, Bik kada prestane da voli krije ta osecanja jako duboko u sebi jer ne zeli da prizna da je doslo do toga kod njega i da je kraj neminovan iako zna da je samo pitanje vremena kada ce do toga i doci.  Kad nestane emocija,onda  je kraj.

BLIZANCI

Blizanci su jedan jako redak znak horoskopa koji odmah priznaje da sa njihovom vezom nesto nije u redu i momentalno raskida , on ne zeli ni sebe ni partnera sa kojim je do juce bio u emotivnoj vezi da dovodi u bilo kakvu vrstu zablude i prevare. Sesce i popricace kao prijatelji.

RAK

Rakovi jako emotivno dozivljavaju raskide i ne mogu jako dugo da se oporave od soka u kojem su se nasli. Ova znak je redak koji nece reci ni jednu jedinu rec i samo ze mirno napustiti tu malu zajednicu i sacekace kraj koji ih jako boli. Kad nestane emocija, oni to ne znaju sakriti.

LAV

Lavovi su jako gordi, mada oni ce partneru reci da nesto nije kako treba tek tada kada on licno bude pitao za to i ocekivace maksimalno razumevanje od strane osobe sa kojom su u emotivnoj vezi.

DEVICA

Device jako pate i tesko im je da prihvate da se njihova veza zavrsila.Pa tako muskarci su skloni pustanj brade jer na taj nacin oni “zale” staru ljubav, dok se dame povlace u svoj cetiri zida i jedan poduzi vremenski period ne izlaze van bez obzira sta se desavalo.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2